Problem sa videima

TheCoa

Početnik
Poruka
7
Ovako...
Već duže vrijeme(2 meseca)ne mogu da gledam videe na na kompjuteru bilo gdje youtube,facebook,8 tube ^_^...okrece se onaj krug ҉ i samo stane,zablokira nece nista i moram da restartujem kompjuter a imam i flash player jel moze neka pomoc

Sve sam ja to probao i na Internet Explorer,Mozila Firefox,Google Chrome ali ima nešta malo zanimljivo mogu neki videi nije da ne moze ni jedan to su "oni" videi (znate na koje mislim :D) ali nemogu svi bas ti videi...mogu mi 3 videa mozda mogu i jos ali ja sam samo ta 3 probao

I dalje nista :cry: pretpostavljam da je to neki teski problem koji se moze rjesiti kupovinom maticne ploce ili nesta slicnog kao sto su mi neki rekli ali kada sam skinuo taj shockwave skinuo se neki notrhon scan..

Poslednja izmena od moderatora:
Pa odnio sam kompjuter kod jednog mog prijatelja,inace on se razumije u kompjutere ali on je sada u americi,i kada mi je popravio nije mi mogao video mislio sam nije nista ozbiljno ali jeste...i prije mozda nekih mesec dana sam uspeo popraviti videe ali su oni isli 2x brže nego sto treba klip koji bi trajao 2 minuta meni bi se zavrsio za minut i onda sam ja zajebao nesta monitor i zovno sam jos jednog prijatelja da mi poprvi on je dosao popravio ali opet nije mogao video..............koristim Aviru kao anitvirus......operativni sistem mi je XP ^_^

Poslednja izmena:

Back