Problem sa uredjivacem (editorom) teksta

Poruka
20.095
Али брате, док не дођеш до тог "прегледа", док припремаш текст за објаву, имаш да РОДИШ МЕЧКУ:dash:

Пре неколико дана уопште нисам имала никаквих проблема, објављивала сам и нове теме и писала поруке, супер сам се снашла, иако има доста измена.
Међутим, малопре сам објавила један повећи текст, морала сам да идем на "цитате", да се не би као репови вукао толики текст, и толико је било проблема.... УОПШТЕ, у том пољу "цитат" нисам могла да уредим текст, онако како сам ја желела (на пример да неку реч повећам или да је болдујем,...јер ми се аутоматски све речи повећају, болдују, па да бих то вратила, намучих се, довијала сам се како сам знала и умела....)

МРЗИ ме да пишем, али УОПШТЕ МИ СЕ НИЈЕ ДОПАЛО како ништа нисам могла да урадим, као што сам то некада радила-успевала. Не свиђа ми се изглед те теме, како сам је сада поставила. Не могу сада да експериментишем, да видим да ли је у питању само то што је комплетан текст у пољу "ЦИТАТ" па се у оквиру њега не може уређивати текст како желимо или...

П.С.
Нисам знала где да ово пишем, па сам се "пожалила" на овој твојој теми, извини, ако сам омашила:cao:

meni se ne desava

Ниси ме разумела, додуше опширније сам написала о мом проблему у порукама испред, у ком случају ми се то дешава.
Ни мени се не појављује тај проблем. када ја нешто пишем, на пример ову сада поруку и хоћу да болдујем само једну реч, могу то да урадим. Или ако сам болдовала целу реченицу, па се предомислила, јер хоћу само једна реч да буде болдована, и у том случају све то урадим без проблема.

ЈЕДИНО то не могу да урадим, када сам однекуд пренела (цитирала) нечији текст, па се на пример у њему налази неколико реченица које су све болдоване, а ја хоћу да искључим то болдовано и да оставим само једну реч. Е, то не може. Исто то ми се дешава и са речима које обојим неком другом бојом.
ЗНАЧИ, као да не функционишу ове опције на местима где је ЦИТАТ.

Јуче сам приметила још једну, хајд` да кажем, мањкавост.

Понекад користим "спојлер" (то је ова иконица која подсећа на маску) Додуше раније сам често користила ту опцију, а сада сам само једном покушала и није ми се допало, па сам одустала. ЕВО због чега. Сада ћу неки текст увући у спојлер, па да видимо како то изгледа, два мања текста ћу да увучем у два спојлера:

СПРСКИ тениски окршај на челенџеру у шпанској Мабрељи припао је Николи Милојевићу, који је

СПРСКИ тениски окршај на челенџеру у шпанској Мабрељи припао је Николи Милојевићу, који је победио Данила Петровића са 2:1 по сетовима 3:6, 6:3, 6:4.​

Раније све то што је било у "спојлеру" се успешно скривало, сем реч "спојлер", па ако се кликне на њу, тада се види све то што је ту увучено.
САДА је ово у облику неке мрље и шта смо тиме добили?
Ја сам ту опцију увек користила, када имам огроман текст, који цитирам, или када сам некоме реплицирала на велику поруку, па онда ДЕО тог текста или поруке, увучем у "спојлер", а део на који баш дајем свој одговор, оставим видљив. Кога интересује цео текст или порука, може увек то да види, када кликне на ту реч "спојлер".

ЗНАЧИ, са оним старим "спојлером" сам визуелно скраћивала дужину поруке коју објављујем (Уместо текста, у спојлер се могу увлачити и фотографије и све остало) а ова сада опција ми се не допада и лично за мене није функционална и не изгледа лепо. Не допада ми се та "мрља"

(ЕВО, ДОК САМ ово испред писала, ПОЈАВИЛА се ЈОШ ЈЕДНА мањкавост.
У ОВОЈ ИСПРЕД, БОЛДОВАНОЈ реченици, ХТЕЛА сам да ПОДВУЧЕМ само две речи, "није функционална", и
само сам те две речи мишем маркирала и кликнула на опцију "U" , међутим,
цела реченица је подвучена.
(МОЖДА и ОВО ИМА неке везе са болдовањем, приметићете да је подвучено све то што је болдовано, а не само те две речи)

Kod citata ces morati da iskljucis BB - kod . Kao sto je ovde opisao tab503
https://forum.krstarica.com/threads/kad-zelim-da-kopiram-citiran-tekst-u-drugi-post.921738/

Da bi mogla da editujes citat kao sto zelis. Ako pogledas tvoj citat imas dupli BB-kod/komandu
Kod:
[U][B]а ова сада опција ми се не допада и лично за мене
[U]није функционална[/U] и не изгледа лепо. Не допада ми се та "мрља[/B][/U]"

Trebala bi da obrises ovo prvo [U] i zadnji [/U]

Ne mozes da imas duple kodove /komande, zato i ne ide "editovanje"
ЗНАЧИ, са оним старим "спојлером" сам визуелно скраћивала дужину поруке коју објављујем (Уместо текста, у спојлер се могу увлачити и фотографије и све остало)а ова сада опција ми се не допада и лично за мене није функционална и не изгледа лепо. Не допада ми се та "мрља"

(ЕВО, ДОК САМ ово испред писала, ПОЈАВИЛА се ЈОШ ЈЕДНА мањкавост.
У ОВОЈ ИСПРЕД, БОЛДОВАНОЈ реченици, ХТЕЛА сам да ПОДВУЧЕМ само две речи, "није функционална", и
само сам те две речи мишем маркирала и кликнула на опцију "U" , међутим,
цела реченица је подвучена.
(МОЖДА и ОВО ИМА неке везе са болдовањем, приметићете да је подвучено све то што је болдовано, а не само те две речи)

Back