Problem sa uredjivacem (editorom) teksta

Poruka
20.095
Али брате, док не дођеш до тог "прегледа", док припремаш текст за објаву, имаш да РОДИШ МЕЧКУ:dash:

Пре неколико дана уопште нисам имала никаквих проблема, објављивала сам и нове теме и писала поруке, супер сам се снашла, иако има доста измена.
Међутим, малопре сам објавила један повећи текст, морала сам да идем на "цитате", да се не би као репови вукао толики текст, и толико је било проблема.... УОПШТЕ, у том пољу "цитат" нисам могла да уредим текст, онако како сам ја желела (на пример да неку реч повећам или да је болдујем,...јер ми се аутоматски све речи повећају, болдују, па да бих то вратила, намучих се, довијала сам се како сам знала и умела....)

МРЗИ ме да пишем, али УОПШТЕ МИ СЕ НИЈЕ ДОПАЛО како ништа нисам могла да урадим, као што сам то некада радила-успевала. Не свиђа ми се изглед те теме, како сам је сада поставила. Не могу сада да експериментишем, да видим да ли је у питању само то што је комплетан текст у пољу "ЦИТАТ" па се у оквиру њега не може уређивати текст како желимо или...

П.С.
Нисам знала где да ово пишем, па сам се "пожалила" на овој твојој теми, извини, ако сам омашила:cao:

Тако је, практично поновни клик поништи болд. Не може, као раније, да се кликне на Б, испише болдовано, затим искључи и настави нормално писање.
Једино успева да се испише текст, означи део који се болдује, кликне на Б, прбаци курсор на крај текста и поново кликне на Б да би се наставило писање без болда.
А ваљда је разумљиво. 🤔

Ako dobro razumem, problem je formatiranje teksta? Ako hoćeš tokom pisanja teksta da bolduješ onaj koji sledi, stisneš ctrl+b, kucaš i hoćeš da prekineš, opet ctrl+b i nastaviš. Ali, dešava se ako si isključila boldovano, ali greškom klik kursorom odmah gde se završava boldovana reč, formater preuzima svojstvo kao da je bold opet aktivan.

Da bi se prekinulo sve, udariš razmak nakon prekida. Valjda nisam promašio odgovor.

moze, evo vidis
Screenshot_2021-03-29-16-44-23-866_com.android.chrome.jpgScreenshot_2021-03-29-16-45-53-840_com.android.chrome.jpg
Не може.Кад кликнем други пут на болд, врати ми све на старо.

Ako dobro razumem, problem je formatiranje teksta? Ako hoćeš tokom pisanja teksta da bolduješ onaj koji sledi, stisneš ctrl+b, kucaš i hoćeš da prekineš, opet ctrl+b i nastaviš. Ali, dešava se ako si isključila boldovano, ali greškom klik kursorom odmah gde se završava boldovana reč, formater preuzima svojstvo kao da je bold opet aktivan.

Da bi se prekinulo sve, udariš razmak nakon prekida. Valjda nisam promašio odgovor.
Можда је зато што пишем са телефона.
Пробаћу кад дођем до рачунара.
Није грешка, безброј пута сам пробала пре него сам написала. И са размаком и без.

Па није то проблем, само да људи знају како може да се одради. И да није као раније.
Naravno da može da radi kada se obeleži tekst i klikne B. Ali zar funkcionalnost ne treba biti i na način koji sam opisao? To je logički sled događaja. Očigledno tu zakazuje funkcionalnost.

Naravno da može da radi kada se obeleži tekst i klikne B. Ali zar funkcionalnost ne treba biti i na način koji sam opisao? To je logički sled događaja. Očigledno tu zakazuje funkcionalnost.
Па да, али не знам да ли је могуће исправити. Мораће неко други даље о томе.

Код мене је овакав проблем.

1. Када преносим неки текст (цитирам га) са неког другог сајта (обично са неких новинских сајтова) и ако се деси да су речи, реченице биле болдоване, када их цитирам овде, такође остану болдоване, и ТАДА не могу да то мењам, кликом на дугме "B" (latinicno B) да поништим те болдоване речи, ни реченице, ни цео текст!

А када сама пишем текст, па хоћу да потамним неке речи, па после ми се то не допадне, па хоћу да искључим да не буду болдоване, ТАДА ФУНКЦИОНИШЕ. Значи, само када од некуда преносим готове текстове (речи, реченице)

2. Онда,када хоћу да повећам или смањим нека слова, али само неке речи у склопу неке реченице. Аутоматски ми се повећавају или смањују комплетне реченице, не само мишем маркирана та жељена реч, него све.

3. Такође је случај исти и када хоћу да неком бојом нагласим-обојим неку реч. Често ми не дозвољава да само једну реч обојим неком бојом, него се обоји цела реченица. ИНТЕРЕСАНТНО, не дешава се то увек. Није ми јасно од чега то зависи, некада иде све ок, а некада не.

Све до јуче уопште нисам имала никакве сличне проблеме, постављала сам и нове теме, писала поруке, дискусије на већ постављеним темама, али од јуче наилазим на ове проблеме.

Не, није само са телефоном, јер ја пишем на компјутеру. И исто имам те проблеме.
Gle, stvarno. I meni se dešava isti problem kao što si navela pod broj 1. Ranije se to nije dešavalo. Bar nedelju dana ranije. Dobro je da si primetila ovo.

Poslednja izmena od moderatora:

Back