Problem sa tastaturom i misem ili usb-om

TheKurjak

Početnik
Poruka
5
Zdravo, imam problem sa racunarom i zanima me da li neko moze da mi pomogne.
Naime, imam windows 7 na kom je sve regularno radilo i onda sam juce ukljucio racunar i slova na tastaturi mi nisu funkcionisala, a mis delimicno, kad probam da otvorim folder "metodom dvoklik" otvara mi properties, isto kao i sa Enterom, tastatura mi pri kucanju ne radi, samo otvara neke precice. Pomislio sam da sam nakacio neki virus, i pa sam resio da ponovo instaliram windows.
Mogu da ulazim u foldere tipa desni klik-open, pa sam tako prekopirao sve sto mi treba na particiju D, A npr kad hocu vise stvari da selektujem, drzim ctrl i onda radi, ali sem toga tastatura ne funkcionise, doduse, kad udjem u igricu, tipa nba, na esc dugme mi izadje iz cele igrice, i tu mi slova rade, a u football manageru ne rade u opste, kao ni u notepadu, excelu, pa ni precice u vlc plejeru.

Skinuo sam windows 7 ultimate i sve regularno instalirao, u biosu su mi radile strelice gore dole i enter, a kad se podigao sistem trazio mi je da unesem ime naloga racunara, i tu mi slova na tastaturi nisu funkcionisala, samo ako pritisnem brojeve onda mi ispisuje znakove $%^&*( itd,

Probao sam sa 3 tastature i 3 razlicita misa, doduse svi su na usb, probao sam i sa jednom tastaturom i misem koji nisu na usb port ali kod njih se mis uopste ni ne pomera a ni tastatura ne reaguje, a kod ovih mis fse pomera ali dvoklik ne radi, sve otvaram preko desni klik open, doduse u jednom trenutku pre instaliranja se dogodilo da sve radi normalno, a u jednom da desni klik kad pritisnem samo se pojavi i brzo nestane onaj padajuci meni,.
Probao sam da izmenjam tastature i miseve u razlicite usb portove, ali uvek isti rezultat, ali kad stavim fles, on ga regularno ucita, a i zvucnik mi je na usb port i radi skroz normalno

Maticna ploca mi je asus m2n68-am.

Da li neko mozda zna sta bi moglo biti u pitanju? Posto sam zakljucio da nije do misa i tastature, a ni do sistema, a i ni do samih usb portova?

Nadam se da sam otvorio temu u odgovarajucem podforumu, nov sam ovde, i oprostite na "sirokom opisu" ali mislim da je to najbolji nacin da ne bi bilo zabune,

Ukoliko neko ima bilo kakav predlog, dobrodosao je

Hvala unapred

Back