Problem sa Sony Ericsson-om, HITNO!!!

krslon

Početnik
Poruka
18
Imam problem sa SE w610i, kod mene je vec 3 god, ali pre par meseci poceo je sam ukljucuje slusalice, tj. registruje slusalice i prikazuje ih na displeju i kad one niu prikacene na telefon.
Ovo mi stvara problem pri razgovoru jer mi na momente secka tj. zvuk ide preko slusalica koje u stvari nisu na telefonu i to me mnogo nervira.
Jel zna neko mozda neko resenje, licno mislim da nije softverski problem, jer sam ga update-ovo a cini mi se kad malo jace pritisnem telefon da ikonica od sluski nestane.
Ako je neko imao slican problem ili zna o cemu se radi molio bih da mi javi ovde da me ne bi odrali u nekom servisu ako nije veliki kvar HVALA UNAPRED

Ako nema onaj audio konektor od 3,5mm vec standardan SE konektor onda je najverovatnije softverski problem. Uzmi resetuj podesavanja na fabricka,pre toga sve lepo sacuvaj na MMC,popisi kontakte,sms i sta vec imas,kada resetujes sve sa memorije telefona se brise(i kontakti ako su ukucavani u njegovu memoriju a ne u memoriju sim kartice)
Znaci odradi master reset Menu > Settings > scroll down to master reset > reset all ,mislim da je sifra 0000
images

i da,sta ti je znacilo ovo da si ga updatovao,flesovao si verziju jave? Ako ovo ne pomogne nosi u servis neka ti poonovo instaliraju OS,ne kosta puno

Poslednja izmena:
a mozda je jednostavno prasina .koliko se meni problema desavalo sa n73 koja je imala slican kao se ulaz , upalis sluske i slusam normalno muziku i odjednom prebaci na ove glavne zvucnike a pise da su sluske konektovane i kad sam ga otvorio i izduvao pola kila prasine onda je radio ko sat

ako nije pod garancijom otvori masku ,pogledaj sta se desava jel nesto kako ne treba da bude,iskrivljeno-osteceno,izduvaj tu prasinu,uzmi iglu i ocisti kontakte gde idu sluske(naravno kad je ugasen fon). Upali ga ubodi i izvadi sluske par puta,vidi jel reaguje,na kraju ako nista ne upali pravac servis,objasni problem neka dijagnostikuju kvar pa neka ti kazu koliko to kosta da znas dal ti se isplati popravljati.
A mozes i sluske da drzis stalno konektovane pa pricaj preko njih

Back