Problem sa senzorom za miš na laptou

Peca.o

Zainteresovan član
Poruka
115
Poštovanje
Imam laptop toshiba, sa operativnim sistemom win 7. U zadnje vreme ne mogu da koristim senzor za pokretanje misa odnosno strelice prstom na samom laptopu. Pokreće se ali jako teško i ponekad nekontrolisno, a ponekad radi normalno. Da li neko može da mi pomogne šta da radim. Da li je u kvaru ta tabla sa senzorom za kretanje prstom, ili je možda problem u sistemu kako su mi neki govorili.

Hvala

Poštovanje
Imam laptop toshiba, sa operativnim sistemom win 7. U zadnje vreme ne mogu da koristim senzor za pokretanje misa odnosno strelice prstom na samom laptopu. Pokreće se ali jako teško i ponekad nekontrolisno, a ponekad radi normalno. Da li neko može da mi pomogne šta da radim. Da li je u kvaru ta tabla sa senzorom za kretanje prstom, ili je možda problem u sistemu kako su mi neki govorili.

Hvala
Kod Windows-a reinstall drajvera uvek pomogne, a to se zove touchpad.

Probaj i to ako ne uspe onda zadnji test je da ponovo uradiš sistem komplet, posle toga ako i dalje ne radi znači da je neki kvar koji može samo majstor da sredi u servisu. Može i ovo samo da probaš odma kucaj u CMD Admin sfc /SCANNOW i čekaj da odradi pa vidi posle kako se ponaša, i udji u opcije za miš na sistem pa povećaj malo brzinu miša na predzadnji stepen.

Uh hvala. Stvar je u tome što posle bilo kakve intervencije miš radi kako treba neko vreme, a posle ponovo ne radi, tj. radi usporeno i haotično.

P. C. Rekao mi je jedan prijatelj da možda ima instaliran driver za macbook pa da njega uninstal. Ako neko zna kako da doprem do njega neka kucka.

Back