Problem sa punjačem ili baterijom laptopa

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.473
Baterija mi je sada na 36% tako da ću tokom dana morati da uđem na forum preko mobilnog.

Nisam obratila pažnju kada sam prvi put čula zvuk, kao da uključujem i isključujem punjač i sada, pre gašenja kompa vidim da imam samo 36%.

Proverila kablove, uključila punjač u drugu utičnicu i..ništa se ne dešava. Ne vidi se neko oštećenje kablova.

Laptop je HP kupljen prošle godine u aprilu. Šta da radim?

Servis ili nov punjač ili je neki softverski problem jer sam čula zvuk i mislila sam da taj zvuk ima veze sa mišem, tako se čuje kad ga isključujem i uključujem u laptop.

Hvala unapred na odgovorima.

Baterija mi je sada na 36% tako da ću tokom dana morati da uđem na forum preko mobilnog.

Nisam obratila pažnju kada sam prvi put čula zvuk, kao da uključujem i isključujem punjač i sada, pre gašenja kompa vidim da imam samo 36%.

Proverila kablove, uključila punjač u drugu utičnicu i..ništa se ne dešava. Ne vidi se neko oštećenje kablova.

Laptop je HP kupljen prošle godine u aprilu. Šta da radim?

Servis ili nov punjač ili je neki softverski problem jer sam čula zvuk i mislila sam da taj zvuk ima veze sa mišem, tako se čuje kad ga isključujem i uključujem u laptop.

Hvala unapred na odgovorima.
Морам да те разочарам. Батерија не подлеже гаранцији. Тј. гаранција је обично шест месеци на батерију.
Испразни још батерију па стави на пуњење. Ради ли онда ?

Baterija je posle otvaranja ove teme brzo bila na nuli.

Sada sam laptop punjač uključila u drugu utičnicu. Sada jako sporo puni bateriju.

Pre toga sam restartovala laptop.

Sutra nosim u servis. Skinuću sve na USB šta mi treba.

Ako je c, zvuk koji si cula je moguce notifikacija da je usb diskonektovan. Moze da bude ili punjac / kabl ili konektor na laptopu.

Da, bio je to zvuk notifikacije da je USB, tačnije punjač diskonektovan.

Vidim da se na ovoj utičnici polako puni.

Ide u servis i zbog ovog problema ali i zbog reinstalacije OS-a.

Hvala vam na odgovorima.

Da..zaboravila sam da pitam. Da je problem sa matičnom ploćom, sistem ne bi mogao da se digne?

Baterija je posle otvaranja ove teme brzo bila na nuli.

Sada sam laptop punjač uključila u drugu utičnicu. Sada jako sporo puni bateriju.

Pre toga sam restartovala laptop.

Sutra nosim u servis. Skinuću sve na USB šta mi treba.

Da, bio je to zvuk notifikacije da je USB, tačnije punjač diskonektovan.

Vidim da se na ovoj utičnici polako puni.

Ide u servis i zbog ovog problema ali i zbog reinstalacije OS-a.

Hvala vam na odgovorima.

Da..zaboravila sam da pitam. Da je problem sa matičnom ploćom, sistem ne bi mogao da se digne?
Nema veze s maticnom

Laptop bio na servisu. U pitanju je bio punjač. Kupila sam u servisu nov punjač i formatirana je particija C, tačnije instaliran mi je novi OS- Windows 11.

Prvih 10-15 minuta me je OS nervirao, ali sada mogu već da se snađem. Sam serviser mi je preporučio Win11.

Verovatno sam bez potrebe pružala otpor u vezi promene OS-a.
Препоручујем Линукс. Нема вируса

Back