Problem sa psom

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobar dan.

Pas mi se vec nedelju dana čusno ponaša. Sada mu je 7 gosdina. Ove godine sam ga zastirio od krpelja, muva i buva uz pomoc ogrlice. Nisam ga jos vodio kos veterinara, jer sam mislio da tripujem i da ce proci, ali nekako danas mi se vec cini da nesto nije u redu. Peoblem je sto zivim u jednom selu u kojem nema veterinara, da je ovde bezo bi mi to, al vodicu ga ako ostane jos ovako u veci grad kos veterinara.

No, da predjem na problem. Neveseo je vec nedelju dana (mada je on i inace takve ćudi da je miran i povučen),primetio sam da pije mnogo vode. Jede jako malo. I smrsao je. Onaj deo od ispod rebara prema zadnjici primeti se koliko mu se stanjio, a ne mogu da kazem da mu se rebra vide, ali naziru se. Nije on nikad ni bio nesto preterano masivan, ali sad primetim da je smesao. Verovatno jer slabije jede.

Da li se neko susreo sa ovim problemom kod svog psa?

Za pocetak izbaci granule jer su napravljene od uginulih zivotinja i znam dosta pasa uginulih i operisanih zbog toga,kad se promeni ishrana ozive,prave mesare razne smese od otpada mesa ima jeftino da se nadje pa probaj

Dobar dan.

Pas mi se vec nedelju dana čusno ponaša. Sada mu je 7 gosdina. Ove godine sam ga zastirio od krpelja, muva i buva uz pomoc ogrlice. Nisam ga jos vodio kos veterinara, jer sam mislio da tripujem i da ce proci, ali nekako danas mi se vec cini da nesto nije u redu. Peoblem je sto zivim u jednom selu u kojem nema veterinara, da je ovde bezo bi mi to, al vodicu ga ako ostane jos ovako u veci grad kos veterinara.

No, da predjem na problem. Neveseo je vec nedelju dana (mada je on i inace takve ćudi da je miran i povučen),primetio sam da pije mnogo vode. Jede jako malo. I smrsao je. Onaj deo od ispod rebara prema zadnjici primeti se koliko mu se stanjio, a ne mogu da kazem da mu se rebra vide, ali naziru se. Nije on nikad ni bio nesto preterano masivan, ali sad primetim da je smesao. Verovatno jer slabije jede.

Ne bih da te plasim ali to su posledice problema sa srcem,znam iz iskustva.
Odvedi ga kod veterinara sto pre jer je moguce da ce doci do srcanog udara.
Ali opet,ne bih da te plasim. Nije sto posto sigurno ali po tvojim recima to su sve posledice problema sa srcem.

Ne bih da te plasim ali to su posledice problema sa srcem,znam iz iskustva.
Odvedi ga kod veterinara sto pre jer je moguce da ce doci do srcanog udara.
Ali opet,ne bih da te plasim. Nije sto posto sigurno ali po tvojim recima to su sve posledice problema sa srcem.
mlad je on jos da bi imao takve probleme, tek je napunio 7 godina. Daj Boze da nije to u pitanju.

Dobar dan.

Može da bude da mu nešto sa stomakom nije u redu a može da bude i da su gliste...Najbolje da ideš sa njim kod veterinara

Једино решење је одлазак код ветеринара.Све остало је у сфери предпоставки.
У сваком случају треба избегавати људску храну, нарочито слане ствари, јер нам метаболизам није исти.

Back