problem sa protokom

• Začetnik teme Začetnik teme ficus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ficus

Zainteresovan član
Poruka
161
imam asus plocu 2500+bartona 256 ddr/266 asus fx5200 128 mb graficku i lucentov modem.on se doduse kaci i na 45000 bps ali mi sporo otvara stranice a o downloadu i da ne pricam tu je prosecni protok 1.5kbps/s sta mi savetujete i d li postoji jos neka fora u podesavanju samog modema sto se protoka tice. hvala unapred :)

ficus:
imam asus plocu 2500+bartona 256 ddr/266 asus fx5200 128 mb graficku i lucentov modem.on se doduse kaci i na 45000 bps ali mi sporo otvara stranice a o downloadu i da ne pricam tu je prosecni protok 1.5kbps/s sta mi savetujete i d li postoji jos neka fora u podesavanju samog modema sto se protoka tice. hvala unapred :)

Video bi ti sta je protok da si na analognoj centrali.

Ja sam do skora bio i bio sam srecan ako mi se otvori pola stranice za minut.

Nije retkost da ne moze nista da se otvori, vec samo pobeli od muke i tako stoji.

Umetnost je bila ako jednom nedeljno mogu da se nakacim sa donekle normalnim protokom bez pucanja veze u roku od sat vremena.

Bez obzira koliko jaku masinu imas kod nas ti nista nece pomoci da poboljsas vezu (Dial-up)

ficus:
Zavisi koji program koristis za skidanje sa net-a.Moj izbor je FlashGet.Ti mi kazi sta koristis pa cu onda moci da ti pomognem.

Back