Problem sa ProgDVB, pomozite!!!

kod mene nekada radi a nekad ne , sve sto se nadje na netu pokusavam pa mi cak i program restartuje . Trenutno imam problema sa filterima pa nemogu da otvorim sliku sa otvorenog kanala , a i nesto me kopka ; antena mi je okrenuta ka panamsat-u ,postoji li kljuc za tu bravu .

Kao prvo pozdrav svima, ovako ja sam juce uzeo ss2 karticu tako da se nisata nerazumem oko toga, molio bih za pomoc ukoliko je neko voljan da mi pomogne, stvar je u sledecem,
satelit mi je usmeren ka intelsatu 1002, mogu da pratim neke besplatne kanale preko dvbviwera koji se dobija uz karticu, juce sam ceo dan citao po forumu u nadi da cu shvatiti kako da gledam i skremblovane kanale i ovako, skinuo sam progdvb ali nemogu da se snadjem u njemu, cas ima signala cas nema nemogu da skeniram kanale samo se ukoci...
tako da ako bi mogao neko da mi pomogne samo izvolite...:D

Hvala na odgovoruali to sam juce pokusavao i nema efekta, uspeo sam da namestim aldvb i radi odlicno mogu da gledam digi neznam dali na thoru i intel satu mogu da se gledajui drugi kanali, a sto se tice progdvb-a sad tek je sad proradio skenirao sam kanale ali sad nece da ih pusti ni skemblovane ni ove slobodne izbacuje neku gresku: external component has thrown an exception:confused:
jel bolji progdvb od altdvb uopste posto mi ovaj drugi radi pa jel imam uopste potrebe za ovim drugim?
u svakom slucaju hvala puno, e da jel mogu pratiti jos neke kanale ili samo iz digijeve ponude mislim na ove skremblovane na intelsatu u thoru. pozz hvala jos jednom:D

moze dvbdream i do 16 kanala odjednom :) mislim teoretski vise posto ja vise od tri nisam mogao pustiti.Mahom na forumima hvale progdvb i smatraju da je najstabilniji bas kao sto danijel kaze a meni opet dvbdream nekako najbolje radi.Probaj sva tri malo pa ces sam videti sta ti najbolje odgovara

Back