Problem sa pristupom Pricaonici Krstarice

Šta je smešno,zar nema nikoga da odgovori?
3bed0ea54a04840b807bf7449413c78f.png

414 korisnika u 21:39 sve govori sa nekadašnjim preko 1k

Čitam da su operateri,admini koji su umislili da su bogovi upropastili irc krstarice.

Poslednja izmena:
Ja to ne koristim od kako ne moze sa obicnim IRC klijentom da se udje, tako da ti ne mogu pomoci.
Moze da se udje preko mIRC.
Danima pokusavam da uđem iako sam po prošlogodišnjim pravilima registrovao nick i ne može.Probao preko telefona koji nema veze sa mrežom preko koje ulazim isto.
O čemu se radi?
Koju poruku dobijas?

Хвала обојици, и даље ми није јасно какве то везе има са Крстарицом, али није важно. Имам тај Вибер на компу, о чему сам овде причао неколико пута, и довољно ми. Скајп видим нико више не помиње, мада је добар што има опцију да снимаш екран док причаш,а Вибер нема. Или не умем да га нађем.

Хвала обојици, и даље ми није јасно какве то везе има са Крстарицом, али није важно. Имам тај Вибер на компу, о чему сам овде причао неколико пута, и довољно ми. Скајп видим нико више не помиње, мада је добар што има опцију да снимаш екран док причаш,а Вибер нема. Или не умем да га нађем.
https://pricaonica.krstarica.com/

Ја то давно попунио, не знам да ли беше преко KIVI или манго, папаја итд.
И даље не знам шта су ови појмови, али кажем, небитно, да вас не мучим, чувам вас за важније савете,
captcha
weechat.
Freenode.
mIRC-

Svi korisnici Pricaonice moraju da imaju username/password, nema anonimnog pristupa.
zato ste i propali sa četom
ja kada sam dolazio ovde od 2003-e do 2010-e je u proseku bilo više od 4000 ljudi za noć odjednom , bilo je odličnoga druženja po kanalima , mnoga prijateljstva , druženja pa čak i brakovi su nastali od osoba koji su se upoznali preko čata,
bolesna ljubomora pojedinih iz administracije prema privatnim kanalima koji su bili popularniji i od javnih kanala PIK-a dovodila je do preuzimanja istih pa zatim i rasturanja istih , ista se priča provodila počev od Fowlera , Bobo69, Dakija , Cybera itd. itd. koja je na kraju rezultirala sa ovim stanjem koji i danas postoji 10 kanala krstarice i par privatnih kanala nakrcano registrovanim botovima.
toliko

Back