Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.572
Danima pokusavam da uđem iako sam po prošlogodišnjim pravilima registrovao nick i ne može.Probao preko telefona koji nema veze sa mrežom preko koje ulazim isto.
O čemu se radi?
O čemu se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da se udje preko mIRC.Ja to ne koristim od kako ne moze sa obicnim IRC klijentom da se udje, tako da ti ne mogu pomoci.
Koju poruku dobijas?Danima pokusavam da uđem iako sam po prošlogodišnjim pravilima registrovao nick i ne može.Probao preko telefona koji nema veze sa mrežom preko koje ulazim isto.
O čemu se radi?
E proxy ne moze, VPN ne moze, moras direktno. Tako je cak i na Freenode.Sada moze preko mIRC-a,danima je bila poruka(ne može preko stranih proxy servera)u tom smislu,prepričavam je bukvalno..Ne znam o čemu se radilo.Kasnije ću probati i preko sajta.
Hvala Ivane
Nisam znao. Verovatno moze i onda preko weechat.Moze da se udje preko mIRC.
Neka vrsta servis interneta za komunikaciju.Шта вам је ИРЦ?
Najstariji chat sistem na internetu. Pre vibera, what's up-a i ostalih.Neka vrsta servis interneta za komunikaciju.
https://pricaonica.krstarica.com/Хвала обојици, и даље ми није јасно какве то везе има са Крстарицом, али није важно. Имам тај Вибер на компу, о чему сам овде причао неколико пута, и довољно ми. Скајп видим нико више не помиње, мада је добар што има опцију да снимаш екран док причаш,а Вибер нема. Или не умем да га нађем.
To znam ali zasto ne bi moglo sa autorizovanim nikom i to preko SASL? Mislim pricaonica podrzava SASL autorizaciju bez problema.Ne moze da se pristupa sa VPN/proksija.
Da, ali Freenode je implementorao tako da VPN u tom slucaju moze, tj neautorizovani korisnik ne moze preko VPN. Izmedju ostalog koristim VPN jer sam iza CG-NAT-a, sto je u principu isto kao i proxy posto se n korisnika krije iz iste ip adrese i u tom slucaju....Autorizacija nema nikakve veze sa VPN/proksijima, sa kojih dolaze problematicni korisnici.
Ima veze zato sto ako znas ko sam nije bitno da li sam iza VPN-a ili ne. Blokirati VPN ima smisla samo anonimnim korisnicima i takoI dalje ne vidim kakve ima veze autorizacija sa tim sto se neko krije iza VPN/proksija?
Tim bolje, onda nema potrebe za resrtikcijomSvi korisnici Pricaonice moraju da imaju username/password, nema anonimnog pristupa.
zato ste i propali sa četomSvi korisnici Pricaonice moraju da imaju username/password, nema anonimnog pristupa.