Problem sa pentium 4 gasi se

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

clan

Primećen član
Poruka
514
Dakle posle reinstalacije sistema sve ok, danas uzmem da ocistim kompjuter posto je bio veoma prljav, usisam prasinu skinem ventilator sa sve hladnjakom ocistim hladnjak i vratim nisam hteo pastu ponovo da stavljam radio sam to i ranije sa drugim kompjuterom bez problema, i upalim kompjuter i pocne da dize windows i ugasi se?? Zatim ponovo upalim cuje se bip pogledam pise overclocking failed???? Uzmem resetujem cmos i ponovo upalim izbaci wrong cmos settings i ugasi se? i f1 to load optimal value i da time i date nije podeseno... upalim opet kompjuter opet isto probam da udjem u bios nece, i opet se ugasi... Sta mislite sta je problem zasto se gasi?

lepo sam vratio kuler sve je lepo upalo, da nije mozda napajanje? cmos sam dirao zato sto je bio ispisao oveclocking failed, a nisam nista dirao u biosu ili overclockovao

Moguce ..imao sam isti problem vise puta dok nisam zamenio sve male Elektrolitne kondenzatore u napajanju kod Trafoa za startovanje napona :D

Moguce da su izgubili kapacitet ..i sada ne moze ta startuje Prekidacki tranzistor Snage i odrzava napon stabilnim

Zameni ih sve ( Elektrolitne kondenzatore )

Uradi ovo sto sam rekao,znaci skini kuler,skini staru pastu sa kulera i procesora krpicom i nekim sredstvom na bazi alkohola 90% i vise,nabaci novu pastu ni previse ni premalo,samo lepo da se raspodeli,vrati kuler kako treba i racunar ce se upaliti!

Back