Problem sa nuzdom!!! HITNO

brb123

Početnik
Poruka
1
Pozdrav narode,
Nedavno sam se preselio iz jednog kraja u drugi, u novi stan sa svojom mackom koja ima vec 3 godine. Tokom transponta same macke, on je bio poprilicno uznemiren i mjaukao je, medjutim kad je stigao u novi stan, malo se smirio ali je bio uplasen jer je dosao u nepoznato(sto je i normalno) i naravno poceo je da istrazuje ceo stan. Problem se javio kada sam mu pokazao gde mu stoji korpica za WC. Uvek je u proslom stanu sve normalno, vrsio i malu i veliku nuzdu, par puta dnevno, ali od kad sam dosao u ovaj stan, niti jednom nije otisao na veliku nuzdu (malu sam primetio da je vrsio). To traje evo vec 4dana. Jede normalno, mazi se normalno, jos uvek je malo uplasen i ne prepoznaje stvari jer je stvarno sve u neredu, ali da li je moguce da nece da vrsi veliku nuzdu u WC-u? Za sada mi nije poznatno da igde drugde vrsi jer bih verovatno osetio smrad (koji je poprilicno jak). Cak i kad ode kod nekoga na cuvanje ili (10tak dana) normalno se ponasa i sve vrsi u svom redu ali sad.... Da li je uznemiren zbog promene, neka vrsta stresa ili nesto skroz drugo? Sta bi moglo biti?

Jeste uznemiren zbog promene, probaj da mu das medicinski ugalj. Kupi se u apoteci, ja sam ga svojoj macki razmucivala u mleku.

I ljudi kad su pod stresom desi im se da imaju zatvor, isto kada i promene mesto boravka. Tako je i sa zivotinjama, a macke su bas osetljive.

saksija. provereno.
Jeste,tačno! I još s mačijom travom!:hahaha:

Inače Regina je u pravu...I ne zabrinjavaj se -usraće se ko lemur,ne brini...
Moraš mu dobro napuniti peskom za tu svrhu (U pet-šopovima vise vrsta...) I
par puta ga ubaciti u taj pesak da skoči...
Njegov stress je normalan jer se mačka vise vezuje za stanište nego za gazdu dok je
to kod pasa obrnuto...

E a možda da mu dovedeš kakvu mačku (za pratnju:mrgreen:),evo ja ti uvalim jednu za 10 eura na dan
da se maćor malo opusti u jurnjavi po gajbi?!:hahaha:

Back