Problem sa (ne)pokrivenom zenom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

PoboznaNatalija

Početnik
Banovan
Poruka
20
Nije me bilo malo duze na forumu zbog godisnje odmora (kad kazem godisnji odmor,stvarno mislim na odmor koji traje godinu dana u godini), a bilo je i drugi razloga da se ne lazemo. Vi ste navikli na moju iskrenost i naravno da vas ne zelim ovog puta slagati, kao ni svakog sledeceg . Pokazao sam se u svetu kao veoma dobar poznavalac teokratije i drustvenog sistema, sto je primetilo dosta ljudi izvan Srbije. Pocetkom januara sam dobio poziv od Saudiskog lidera serijatskog zakona Alvedina (62). Uputio mi je poziv da sam dobrodosao u njegovu drzavu i da od mene ocekuje da se odazovem na poziv i prestavim gradjanima njegove drzave Hriscanstvo. Moja verska obaveza je bila da uradim to, ali sam dugo odglagao . A mesec dana kasnije bivam banovan sa foruma, odlucim da se odazovem na poziv , istog dana kad sam bio banovan sam zakazao let za Rijad za sutradan ujutru. Sednem u avion (naravno biznis klasa) i onda mi u glavi dolaze razmisljanja 'sta ako zele da me zakolju', ali sam brzo odbacio te misli. Avion se uspesno spustio na aerodrom,povezuje se onaj koridor sa izlaznim vratima aviona, ono mene tamo doceka crveni tepih,srpska himna i deca u nasoj narodnoj nosnji i sad me ta deca sluze nekim medom,casom vode i ja nako mahinalno kazem 'gde je rakija' , pogleda me Alvedin mrkim pogledom, zatim krenuo da koluta ocima, a ja se vec uplasio, gledam dok me posalju nazad u vakuumskim kesama, nije bilo nista od toga, ali da su hteli da me posalju trazio bih da kese budu biorazgradive kao sto bi uradio svaki patriota. I krecemo se prema izlazu,a jedan covek mi govori da sednem u invalidska kolica, sad ono meni nije jasno sta se desava, gde da mi to trazi covek da uradim, malo ono rukama prodjem preko svog tela, skontam da sam dobro, ali ne mogu da shvatim zasto mi to trazi da uradim, sednem ja u invalidska kolica. Stavise me u vozilo hitne pomoci i dalje ne znam sta se desava. Upali vozac rotaciju i vozio je veoma dinamicno od tacke A do tacke B. Mi smo iz jednog kraja do drugoj kraja Rijada dosli za 10 minuta , a ima negde oko 200 kilometara. Izlazim nako razvljajen iz vozila, pogledam onako cudno u vozaca i kazem mu 'izlgeda da ti hoces da izgubis vozacku dozvolu', a on nako blago slozi ramenima uz osmeh i rece mi 'nemam je'... Da skratim... Ostanem ja tamo mesec dana, drzim neka predavanja , ovim Muslimanima se to svidi, koliko sam mogao da primetim bili su oduzevljeni sa mnom... Dodje taj dana da krenem kuci, gospodin Alvedim me ednom momotprati do aerodroma i sad mi ono vodimo lagan razgovor dok cekam avion. U jednom trenutku on neku pokrivenu zenu pomeri prema meni, ali ono bukvalno je pomeri kao sahovsku figuru, nije mi jasno sta se desava, nataje par sekundi tisine , zatim on rece meni 'ovo je tvoje, samo koordiniraj'. Shvatim ja sta on zeli i prihvatim taj poklon od njega, mislim zasto da ne. Zatim dovodi jos tri pokrivene zene i one same prilaze na moju stranu, sad ja kontam da trebam voditi cetiri pokrivene nazad u Srbiju, odmah mi dodje tesko , ali uspem dodji sebi i pokusam da ovog Alvedina nagovorim da ne radi to. Pocnem ja tu da mu govorim kako mi je tesko prevesti ovoliku robu(zene) preko granica, ubedim ga nekako, ali ipak me nagovori da povedem bar jednu zenu. Bolje jednu nego cetiri... Pozdravim se sa Alvedimo, tapse me po ramenu i govori mi na uvo 'sredio sam ti u Srbiji da imas perpetuum mobile'...
Vratim se ja u Srbiju sa ovom pokrivenom,upoznajem je sa rodiljima, sve super. Prvih deset dana sam bio veoma zadovoljan sto sam je doveo kod sebe, ali jutros ustajem iz kreveta i ugledam nju u minicu, skinula onaj svoj hijab, gledam je i krstim se. Pogleda ona mene, ali ovog puta nije to bio onaj nevini pogled i rece mi 'sta se krstis,ajmo na pivo' ...

Pomoc! Kako zenu dovesti ponovo u normalno stanje ?

(Ovo nije sala,ali sam moram da stavim na 'humor',nece moderatori da dozvole).

Ххахахаха. Свака ти част на креативности, треба имати таленат за пасивно-агресивни хумор. Искористи га.
П.С. Следећи пут буди мало неписменији, да те не ода граматика, а и биће смешније. Једва чекам да опет нешто осмислиш .
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ххахахаха. Свака ти част на креативности, треба имати таленат за пасивно-агресивни хумор. Искористи га.
П.С. Следећи пут буди мало неписменији, да те не ода граматика, а и биће смешније. Једва чекам да опет нешто осмислиш .
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

A ti si ona sto mi pise poruke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back