Problem sa muzikom

Nasmejana777

Početnik
Poruka
1
Znam da je ime teme malo glupo ali nisam znala kako drugacije da je nazovem :( Dakle moj problem je sto previse slusam muziku,npr. odredim sebi pola sata i to zavrsi kao sat vremena najmanje :(:(:( Probala sam da izvadim memorijsku karticu,brisala pesme...ali nista nije upalilo...ako nemam na mob uzmem mp3 ako ni to ne onda na kompu....jos u srednjoj sk ajde nekako i nije bio toliki problem ali na faksu sam sebi uspela da napravim haos :sad2::sad2::sad2:.Zanima me da li je neko imao iskustav sa ovakvim problemom i sta mislite da bih jos mogla da probam da bi se resila te zavisnost od muzike.Pricala sam sa mojima,sa drugaricama....ali dosad nisam nasla resenje.Ukoliko ne slusam muziku,bivam veooooma napeta kadkad i agresivna :dash::dash::dash:.

Oprosti, ali ja se ne mogu setiti nijednog valjanog razloga zbog koga bi smanjila slušanje muzike. Ne možeš nikako reći previše slušam muziku, bar je za mene to strani pojam. Ja, ma koliko slušala, smatram da nije dovoljno i uvek želim još. Izvini, ali ja zaista tu nigde ne vidim nikakav problem.

Oprosti, ali ja se ne mogu setiti nijednog valjanog razloga zbog koga bi smanjila slušanje muzike. Ne možeš nikako reći previše slušam muziku, bar je za mene to strani pojam. Ja, ma koliko slušala, smatram da nije dovoljno i uvek želim još. Izvini, ali ja zaista tu nigde ne vidim nikakav problem.

Mozda slusa muziku na predavanjima umesto profesora. To je verovatno jedini problem koji moze da ima.

:eek: e pa čuo sam za svakojake zavisnosti i želju da se čovek leči al` za ovakav primer prvi put čujem u životu...

nasmejana... ako nas ne troluješ samo piči dalje... slušaj muziku i uživaj... ako hodaš ulicom sa sluškama pazi da te ne pretvore u fleku... na faksu isto ... slušaj profane a ne muziku... a svo ostalo vreme možeš da voziš taj tvoj mp3...

ja sam sve svoje škole završio uz muziku... mislim sva 4 razreda osnovne... bilo je teško... ali izdržao sam...

Back