Problem sa muzikom..Pomoc

sale12

Obećava
Poruka
99
Koristim program e MULE preko koga skidam muziku sa neta.Mada mi je losija konekcija (stara centrala) uspevam da skinem muziku. Medjutim, prilikom reprodukcije odmah nakon skidanja (MP3 format) pesme normalno rade u winap u medutim sutradan kad pustim to sto sam skinuo pesme ni negde zakoce i ne mogu da ih reprodukujem..Pocne normalno al zakoci na nekom delu..Zbog cega je to..Da li zbog losije konekcije ili...Nije mi jasno zasto normalno radi u pocetku al sutradan nece...Unapred hvala...

kako mislis u novi folder..Moslis da kad skinem posebo pesmu ubacim u novi folder...Do duse ja sam to prebacivao u postojece foldere u moju muziku..Neke pesme su normalno radile al neke ne..Jednostavno bilo gde zakoce u winap u ili u Win.Media playeru...sve jedno..

Sa kompom mi je sve u redu..Ostalu muziku normalno reprodukuje.A da je free download koji traje odredjemo vreme ne verujem jer sam na primer jednu pesmu dva puta skidao i drugi put je bilo sve u redu..Da li je mozda prolem u variranju konekcije pa ne skida pesmu normalno..?

pazi nesto je tu nelogicno kad skines radi..obicno se desi kad skines nesto ono koci a kasnije proradi dok se malo odomaci u kompuuuuu...desilo se i meni to jednom sa winampom jer nje biu u redu instaliran ako ti radi na ostalim player znaci kapiras gde je problem a ako ne promeni nacin skidanja muzike..

Back