Problem sa logovanjem

Peca.o

Zainteresovan član
Poruka
115
Molio bih za pomoć:
Ne znam u čemu je problem i da li neko može da me posavetuje šta da radim. Nije mi jasno zašto ne mogu da se ulogujem sa laptopa na neki sait (kupujem prodajem) a sa mobilnog telefona to uradim bez problema. Čak sam i nekoliko puta menjao pasword i nikako nisam uspevao da uđem na moj nalog dok sa mobilnog to nije problem. Da li neko zna šta je u pitanju?

Ništa nne kkaže jednostavno se ništa ne dešava. Kada se ukuca pogrešna lozinka onda tako i piše, ali kada ukucam pravu lozinku jednostavno ništa. Ne mogu da uđem na svoj nalog, do je na mobilnom sve ok.
Jednostavno ne znam šta da radim.
Ako ti je neki Win.Poceli su sada da traze da se ulogujes na njihov nalog,Microsoftov.Budi uporan i upisuj tvoju lozinku,ali pazi da bude uvek tacna,jednom mora prihvatiti.Mnogi se zale nato logvanje,a ja sam primetio sad na Win.7 64 bit-a i na Win.8.1 64 bit-a,dok to do pre izvesnog vremena nije bio nikakav problem.Sta muvaju nije mi jasno.Vecina od nas hoce svoje naloge,a ne Microsoftove.Ako su vlasnici dosta programa,pa ne moraju biti i vlasnik mog kompa.Samo probaj po 3x,pa sacekaj neku sekundu,pa onda opet,sve dok ne upali.Ako vec ne upali,promeni pasword.Ionako u danasnje vreme nije lose menjati pasvorde.

Back