- Poruka
- 10.283
Nemogu da pomognem nikakvim savetom, jer i ja sam imao problem sa MINTom, instalirao sam najnoviju verziju sa KDE okruženjem, i zablenuo sam se posle svih pregleda oko podešavanja, zato što nedostaju mnoge bitne opcije sistema. Jednostavno ih nema!
Povrh svega, kad sam se zadnjih puta logovao, nemisleći, onako spontano ukucah stari pasword koji sam ranije koristio u drugim distroima, i MINT se učitao!
Odmah sam to registrovao, i restartovao komp, i kucao nešto bezveze, i opet se učitao sistem!
Jbt, šta se to dešava?
Uostalom, večina distroa ima problem oko grafičkog drajvera, tj, nema drajvera za poboljšanje rezolucije, već samo onaj drajve, koji je instaliran prilikom instalacije sistema, i to ti je!
Slike su toliko velike da moram da skrolujem od podruma do tavana!
Povrh svega, kad sam se zadnjih puta logovao, nemisleći, onako spontano ukucah stari pasword koji sam ranije koristio u drugim distroima, i MINT se učitao!

Odmah sam to registrovao, i restartovao komp, i kucao nešto bezveze, i opet se učitao sistem!
Jbt, šta se to dešava?
Uostalom, večina distroa ima problem oko grafičkog drajvera, tj, nema drajvera za poboljšanje rezolucije, već samo onaj drajve, koji je instaliran prilikom instalacije sistema, i to ti je!
Slike su toliko velike da moram da skrolujem od podruma do tavana!

Poslednja izmena: