Problem se povremeno javlja na desktop racunaru sa instaliranim windowos xp koji je povezan na internet preko kablovskog modema .Na primer radi nekoliko dana bez problema a onda dan-dva nece nikako da se prikljuci na internet i pokazuje da je konekcija Limited or no connectivity. Kad prikljucim laptop na modem on odmah ima konekciju.Na laptopu je windows 7 i nikada nije prijavljivao taj problem.
Sve sto sam nasao na internetu sam probao, od reinstalacije drajvera,kucanja raznih komandi u cmd-u,rucno ukucavanje adrese, koristio sam program WinsockxpFix ali kompjuter ni na sta ne reaguje samo posle dan dva ili vise, jednostavno proradi sam od sebe i to me najvise cudi.Sto se signala tice dolazi li su mi serviseri i pojacali signal ali izgleda da to sa ovim nema veze.
Sve sto sam nasao na internetu sam probao, od reinstalacije drajvera,kucanja raznih komandi u cmd-u,rucno ukucavanje adrese, koristio sam program WinsockxpFix ali kompjuter ni na sta ne reaguje samo posle dan dva ili vise, jednostavno proradi sam od sebe i to me najvise cudi.Sto se signala tice dolazi li su mi serviseri i pojacali signal ali izgleda da to sa ovim nema veze.