Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Skenirala sam tekst preko MDI, ali kad ga prebacim u Word, ne prepoznaje neka slova (deo teksta je u redu, a drugi deo skroz bezveze). Da li ovo moze nekako da se sredi?
Svakako problem i dalje postoji , mada je OCR zasada najbolji za ovakve stvari i njegov procenat uspešnosti je tek svega do 90% prepoznatog teksta , mnogo zavisi i do kvaliteta skenera tako da i nije sve ni u programu . Inače nisam nikada ni pokušao da putem Microsoft Office Document Imaging sređujem tekst i prebacujem u Word jer definitivno nije ni predviđen za takve stvari.
Abby reader je cini mi se dosta dobar i jednostavan program za ove stvari. Moze se izabrati jezicko podrucje, ali nema nase cirilice (ustvari ja to nemam). Nisam siguran samo zbog trazenog formata MDI.
Nazalost, nije uspelo (i dalje ne prepoznaje neka slova). A sve to radim zato sto na kompjuteru kod kuce iz nekog razloga nemam MDI, a potrebno mi je da pretrazujem tekst. Izgleda da je jednostavnije da instaliram program...Hvala na odgovorima