Problem sa komsijama u vezi bebe...

markons82

Elita
Poruka
21.277
E ovako, vec par meseci imam problem sa komsijama jer mi beba puzi a njima to jako smeta jer je zena bolesna ( dijabetes kao ). Dolaze mi na vrata da se zale ( evo upravo pre 10min ) i vice rospija ( mada ja nisam neko ko ne zna da uzvarti pa se malko usrala ) kao da ih zlostavljam, mucim i ostala sranja. Jeste poenakd beba puzi u 01;00 ujutro al to jednom u 2 nedelje, obicno do 12 vec spava. Imamo problem da je uspavamo i to je to. Sada mi preti policijom na sta sam joj rekao slobodno zovi i bas me zanima sta ces reci...
A da ne pominjem da mi muz salje poruke da lupamo a mi nismo ni u stanu ili da smo lupali oko 2 ujutro a svi spavali pa onda menja pricu kao pa da mozda je bilo i 12:00 i tako ta sranja.
Dal mogu da se zalim na njih zbog uznemiravanja, jer svaki drugi-trci dan nesto kenjaju.....

Sada sam vec popizdeo, pazi setam bos da im ne lupam u papucama, ne trcim kroz stan, ne lupam, ne premestam namestaj i ostala sranja al sada cu stvarno poceti da im lupam, od 8:00 do 16:00 i od 18:00 do 22:00 pa onda ko ih **** i neka izadje policija, placacu 5000din ili koliko je kazna al nemam vise reci.

Inace imaju cerku koju niko nije video godinama, ja barem nisam a niko od komsija sa kojima sam pricao, posto zive u prizemlju stavili su resetke da mala ne bezi iz stana ( mislim
da nije izasla sigurno godinu-dve ).

nahuskaj bebu da ih ugrize to mi prvo pada na pamet
Pa pazi, zna lepo da ugrize al salu na stranu sada sam vec besan.
Rospija u 1:20 krenula da histerise u hodniku, probudila ostatak komsiluka da ne pominjem klinca koji je spavao jer je stala na zzvono kao da dele besplatno markice za autobus.... umislila da sam joj drugar, muz ili ko zna sta jos pa pocela da histerise na mene, mislila da jos necu odgovoriti istom merom....

Ako budu zvali komunalnu oni će prvo gledati da nađu upravnika zgrade. Ukoliko je to neko od stanara to bi najbolje bilo, pa da probate pre toga da sednete sve tri strane za sto i nekako se dogovorite, a ne da se svi zajedno bakćete s komunalcima. Ako je upravnik neka od onih domarskih agencija onda će to ići malo teže.
Kakvi su vam to uopšte zidovi kad mogu puzanje da čuju? Neka fuš novogradnja, šta li?

Ako budu zvali komunalnu oni će prvo gledati da nađu upravnika zgrade. Ukoliko je to neko od stanara to bi najbolje bilo, pa da probate pre toga da sednete sve tri strane za sto i nekako se dogovorite, a ne da se svi zajedno bakćete s komunalcima. Ako je upravnik neka od onih domarskih agencija onda će to ići malo teže.
Kakvi su vam to uopšte zidovi kad mogu puzanje da čuju? Neka fuš novogradnja, šta li?
Upravnik je komsija sa kojim sam dobar. Nije nadogradnja, stara zgrada al ovima sve smeta. Ja sam prvi oni prizemlje. Jbt iznad mene klinka mala trcala I skakala 6 God niti jednom mi je palo na pamet da se zalim, pizdim I skicem kao pekinezer u teranju...
Da stvar bude gora pre izvrsnog vremena njen papucar od muza dolazi na vrata u 12 I isto tako, kao buka a svi spavali dok zena I ja lezali na uglu I gledali film....

Neće komunalna dolaziti zbog takve prijave, niti verujem da će oni prijaviti to, jer je apsurdno, da beba narušava kućni red i mir.

Ja čujem komšije 2 sprata ispod mene, a ovo nije novogradnja :lol:

Komšije sa kojima delim zid, recimo, takođe imaju bebu koja plače i dan i noć, ali nisam nenormalna da njima kažem bilo šta.
Rastu deca, stvari se menjaju :D

Ne valja kad ima, ne valja kad nema dece....uzas. Jos je gore sa komsijama....ne valja kada ih ima, ne valja kada ih nema. Najbolje za odrastanje dece je ziveti na periferiji grada, gde imas komsije kad hoces, a kad neces nemas ih.
Inace mogu ljudi da se tuze i prijavljuju, mogu i da budu ljudi i neljudi, pa ovako parcijalno da traze podrsku u svojoj nemoci....Zasto bi oni tebe prijavljivali? Realno ih uznemiravas.
Za sta bi ti njih tuzio ili prijavio? Realno i oni tebe uznemiravaju.
a naravno sve je to subjektivno....i zakoni ne resavaju sve odnose.
Dobro, nije bas subjektivno da beba puzi u opremi za hokej....ali ni da komsija zvoni u 12 ili jedan nocu....a istina je da deca znaju da premestaju stvari kada im je dosadno, ali tek kada prohodaju, dok puze nisu tako vredna....

Naravno da mozes da tuzis komsije da te uznemiravaju nocu, zvoneci ti na vrata posle 22 sata, nego ne znam s kakvog marsa padaju ovi komentari....sve mislim da neke ljude treba drzati na periferiji ceo zivot i pustati iz kaveza samo kada te napadnu neprijatelji drugog plemena...

Probaj da promeniš taktiku. Usluži ih nečim. Poslušaj. Daj pažnju.

Ukoliko to ne rešava onda upozori. Ponašanjem koje si naveo.

Ukoliko ni to onda ih zastraši da ćeš ih ti prijaviti za nešto ukoliko se budu još jedared žalili na bebu.

Predloži im da odu na odmor negde.

Upravnik je komsija sa kojim sam dobar. Nije nadogradnja, stara zgrada al ovima sve smeta. Ja sam prvi oni prizemlje. Jbt iznad mene klinka mala trcala I skakala 6 God niti jednom mi je palo na pamet da se zalim, pizdim I skicem kao pekinezer u teranju...
Da stvar bude gora pre izvrsnog vremena njen papucar od muza dolazi na vrata u 12 I isto tako, kao buka a svi spavali dok zena I ja lezali na uglu I gledali film....
vi se trebate formalno zaliti prvo upravniku
u toj zalbi navedite da se bojite za bezbjednost svoje porodice, da su vam mir i posjed naruseni
kao i da ste spremni podnijeti krivicnu prijavu ukoliko se to nastavi - lupanje na vrata, zvanje itd
pri cemu ce isti taj upravnik biti pozvan za svjedoka jer si ti uredno prijavljivao te situacije
nema tu slatko i cile mile
mi smo na kraju bili prisiljeni upravo na ovo sto sam ti napisala
i da se nisu iskulirali to bih i uradila
trpili smo ta ludila skoro dvije godine
a pocelo je sa dijete trci...

vi se trebate formalno zaliti prvo upravniku
u toj zalbi navedite da se bojite za bezbjednost svoje porodice, da su vam mir i posjed naruseni
kao i da ste spremni podnijeti krivicnu prijavu ukoliko se to nastavi - lupanje na vrata, zvanje itd
pri cemu ce isti taj upravnik biti pozvan za svjedoka jer si ti uredno prijavljivao te situacije
nema tu slatko i cile mile
mi smo na kraju bili prisiljeni upravo na ovo sto sam ti napisala
i da se nisu iskulirali to bih i uradila
trpili smo ta ludila skoro dvije godine
a pocelo je sa dijete trci...
Hvala na odgovoru.
Moracu to da uradim ako nastave da me njakaju. Nocas nisu al dobio sam poprek pogled od mu a...

Back