Problem sa kačenjem nekih linkova sa Tvitera

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
83.666
@tab503
Moderatori treba da znaju i da ima problema sa kačenjem nekih linkova sa Tvitera - link bude “progutan”, i dobije se prava prazna poruka, bez ikakvih znakova, naravno i bez renderovanog i embedovanog tvita, što je inače nemoguće postići tek tako samo sa tastature.

Pošto svi znamo da Krstarica nema bagove, nego samo features, možda bi bilo dobro da se doda još jedan - za opciono gašenje tog feature-a. :D

Rešenje
Vjerojatno radi ovoga sta pise: Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media,

Rijeseno daj mi bod @Ivan za rijesenje :mrgreen:
Nisu baš svi u pitanju - kao da ima naloga kojima uopšte ne možeš da embeduješ sadržaj. Jedan sam bar video, ali ne znam kako da ga nađem, a samo deli mačke i političke komentare - nikakvo ratovanje kao ovaj moj.

Nisu baš svi u pitanju - kao da ima naloga kojima uopšte ne možeš da embeduješ sadržaj. Jedan sam bar video, ali ne znam kako da ga nađem, a samo deli mačke i političke komentare - nikakvo ratovanje kao ovaj moj.
Ne znam stvarno samo na ovome je pisalo da se moras logirat da bi ga vidio jer ima ogranicenje zbog godina. Jedino u tome vidim problem.

Back