Facebook account mi je blokiran pre 3 dana sa porukom slicnom kao OP "For security reasons your account is temporarily locked. If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it." (ova poruka znachi da oni misle da je neko pokusao da mi hakuje profil pa su me ugasili preventivno) - continue na captcha. - submit. "Use a phone to verify your account." Upisem svoj broj da bih dobio sms od njih sa nekom sifricom koju ukucam da bih potvrdio da sam to ja i konacno pristupio svom profilu. Naravno nisam dobio nikakav tekst, cak sam isao i na opciju da me pozovu. Naravno nisu me zvali. Svi odgovori (na samom fejsu, njihov help centar i ostali njihove zvanicne "support" stranice, ukljucujuci i raznorazne strane forume) vezani za ovaj problem, paradoksalno zahtevaju pristup profilu koji ja nemam.
Dodatne informacije:
Nisam nista spamovao (ni friend requests, ni pokes..ama bas nikakav spam).
Profil je napravljen u decembru (moj stari profil je obrisan pre par meseci nakon neke 4 godine, procitao sam negde da je ovo uglavnom problem za novije profile).
Sa mojim dugogodisnjim koriscenjem interneta (doduse striktno rekreativno) sam naucio da ne klikcem vecinu linkova plus sam skenirao i nista nije nadjeno.
Jedino cudno sto sam radio taj dan (ne znam ni sam sto) je bio log in - log out nekih desetak puta u pet minuta.
Probao sam da se ulogujem sa drugih racunara. Dobijam istu poruku.
Ocistio sam sve cookije i ostala sranja (preporuceno od samog fejsbuka).
Unapred hvala.
Dodatne informacije:
Nisam nista spamovao (ni friend requests, ni pokes..ama bas nikakav spam).
Profil je napravljen u decembru (moj stari profil je obrisan pre par meseci nakon neke 4 godine, procitao sam negde da je ovo uglavnom problem za novije profile).
Sa mojim dugogodisnjim koriscenjem interneta (doduse striktno rekreativno) sam naucio da ne klikcem vecinu linkova plus sam skenirao i nista nije nadjeno.
Jedino cudno sto sam radio taj dan (ne znam ni sam sto) je bio log in - log out nekih desetak puta u pet minuta.
Probao sam da se ulogujem sa drugih racunara. Dobijam istu poruku.
Ocistio sam sve cookije i ostala sranja (preporuceno od samog fejsbuka).
Unapred hvala.

Poslednja izmena od moderatora: