james-bond-007
Zainteresovan član
- Poruka
- 236
Dobro vece,ljudi. Opet ja sa svojim problemima. Sam sebi sam dosadio,ali stvarno nemam kome da se obratim osim vama
Ne mogu vjerovati da sam toliki baksuz da se uvijek kod mene nesto s*ebe
Radi se od Externom Hard Disc-u (ADATA CLASSIC CH11), Sasvim normalno sam radio na njemu,i sa njega sam narezivao nesto na CD. Kad sam pokusao da ga bezbedno iskljucim,pojavilo mi se "PROBLEM EJECTING USB MASS STORAGE DEVICES - Windows can't stop your 'Generic volumen' devices because it is in use" itd,itd,itd... nisam mogao bezbedno da ga iskljucim,da bi ga mogao iskopcati... i googlajuci malo po netu bilo je nekakvih nacina da se to rijesi... ono sto sam uradio,posledje,bilo je,da sam isao u My Computer,pa na Properties od Externog HDD i tamo sam cackao po podesavanjima da ga nekako iskljucim... ne sjecam se sad tacno gdje sam usao,ali je bilo pisalo na jednom mjestu "STOP" i ja sam isao na to i onda na "OK". Tada mi se restartovao komp i nesto je pisalo,nemam pojma sad tacno "pres any key...pa sad ne znam sta dalje... i kad se komp upalio vise mi nije ocitavalo Externi HDD... Znacu ukopcam ga,upali se na njemu plava lampica i cuje se kako se u njemu nesto vrti (kao i prije) ali ga nijgdje ne mogu naci da ga je ocitalo na kompu,niti se sta desava na kompu,kad ukopcam... Pomazite ako mozete,500GB je u pitanju 

Hvala vam unaprijed