sanjar966
Početnik
- Poruka
- 2
Potrebna mi je Vaša pomoć.Imam problem sa EPS-om.Moja velika greška je što nisam plaćala račune pa sam bila isključena (samo je skinuta plomba bez da sam i jedne sekunde bila bez struje).Onda su poslali nekakvu kontrolu koja je utvrdila da ja nedozvoljavam da očitavaju što nije tačno jer su računi redovno stizali.Onda su me isključili iz sistema iako sam ja idalje imala struju a oni odbijali da očitaju.Napominjem da su redovno očitavali brojila koja su u istom ormariću sa mojim brojilom.Ja sam pokušavala da dođemo do dogovora ali je to nemoguće.Oni pišu nekakvu kaznu za 6 meseci (navodno zbog nemogućnosti očitavanja) plus traže da se plati redovna potrošnja.Onda više ni neočitavaju da bi u novembru najzad očitali za 3,5 godine i poslali račun na 650000 za potrošenih 30000 kw u novembru.Onda shvate da je nebulozno pa to podele na 13 računa stim da se plati sve istog dana.U međuvremenu stiže još jedna kazna zbog neočitavanja.Sve u svemu zona sumraka.Trenutno sam na sudu proglašena za lopova.Da li je neko imao sličnih problema i kako rešiti?