Problem sa dve graficke kartice u laptopu

Lazarsrb

Početnik
Poruka
37
Pozdrav svima. Kupio sam asus lap top i na njemu imam graficku NIVIDIA GeForce 720m 2gb ddr3. Ali kada sam skinuo pes 2014 u specifikacaijama mi pise da koristim Interovu graficku karticu. Moze li mi neko pomoci kako da namestim da naraunar koristi NIVIDinu graficku ? Hvala
wzr80h1xx

kwhaz61hx

dakle, moras onemoguciti integrisani graficki adapter, tu Intel hd 4000 grafiku putem BIOS-a tako da je kompjuter primoran da koristi Nvidia grafiku
i naravno, skini najnoviji drajver za graficku sa Nvidia sajta

imala sam slican problem pre izvesnog vremena... meni je bilo dovoljno i da u device manager-u disejblujem integrisanu grafiku i tako ostavim samo utaknutu graficku kartu u radu... probaj prvo tako, ako ne bude uspelo, odradi to sa BIOS-omi problem ce biti resen

aj cao

Pozdrav svima. Kupio sam asus lap top i na njemu imam graficku NIVIDIA GeForce 720m 2gb ddr3. Ali kada sam skinuo pes 2014 u specifikacaijama mi pise da koristim Interovu graficku karticu. Moze li mi neko pomoci kako da namestim da naraunar koristi NIVIDinu graficku ? Hvala
wzr80h1xx

kwhaz61hx

Na desktopu odes desni klik, pa Nvidia Control Panel, tu odes na Manage 3D settings, i u global settings u, cini mi se, prefferred graphic adapter stavis Nvidia High Performance Graphic Adapter, jos mozes da odes, da se osiguras, i u Program Settings, izaberes PES 2014 sa liste i stavis da ga pokrece Nvidia grafika.

Back