Problem sa dvd-rw

RedDragon

Obećava
Poruka
77
Danas sam dobio dvd-rw i instalirao ga. Neke dvd-e nece da prepozna a neke nece da ucita uglavnom nijedan dvd ne mogu da pustim. Cd-r prepoznaje i normalno ih pusta ali cd-rw nece da prepozna (isto kao i kod dvd javlja mi da je drajv prazan). Dvd-rw je asusov drw 0402p/d firmware v1.05. Moze li neko da mi kaze u cemu je greska. Na prijateljevom kompu je radio ne bas savrseno(imao je problema sa nekim diskovima) ali kod mene nece ni jedan da pusti cak ni one koje je kod njega pustao

Možda bi trebao da ga zamenish za NEC-3520A. Pioneer 109d nije nikakav! Mada je Samsungov odličan za čitanje diskova, rezanje nije toliko dobro kao kod NEC (bolji je čitač od NEC-a), pa ti odluči šta ti više treba! pozdrav

ma i pionir je ok.ja imam lepo iskustvo sa 108.Uz to, uz reviziju firmvera, mozes da ga unapredis.Ako ti oko 25 evrica razlike nije problem, onda plekstor.Mada ti ja ovo preporucujem na osnovu tudjih iskustava.

Nemojte me pogresno shvatiti ali malo mi je lakse kad citam da nisam jedini.Kupio sam Pionira 109 i momci su mi montirali uredjaj u radnji. Kuci nije mogao da se pokrene .Pa posle nije prepoznavao stari cdrw nec 9300, prijavljivao je kao neki ,slave,.Menjani kablovi ,obrisan virtual drajv, c particija formatirana a predlozili su mi i ostalo da formatiram...Da pojasnim- SVE je radilo kao sat a ja sam samo kupio dvd....I sad i nemam neku zelju za rad na kompu koliko me je pojeo .Pozdrav

Back