Problem sa dva kompjutera

darfusion

Početnik
Poruka
28
Posto imam dva problem na razlicitim kompjuterima postavicu u jednu temu.
Problem sa prvim kompom je to sto kada se upali i krene boot zakuca na pocetku tj pokaze se biostar logo i dalje nema nekad uspem da udjem u bios ali to je cekanje 3-4 minuta i restartujem ga ono opet isto (resetovan bios taj problem mi se desava od kad sam probao drugi hard disk na tom kompu..)...
Problem sa drugim ne mojim kompjuterom je sa zvukom ja mislim da riknula zvucna kartica zvuk je poceo da baguje bez razloga komp ima zvuka ali kada se odvale zvucnici do max zvuk se tek tek cuje i stalnoo sustanje probani razliciti zvucnici isto se desava (instaliran novi windows novi drajveri i opet nista)
Posto ja ne znam resenja odlucio sam da pitam na forumu mozda neko zna ?
Prvi kompjuter : amd sepmron 3000+ ,1,521 gb ,160gb,nvidia 9400gt 1gb ,biostar mcp6p m2+ 6.6(bios update uradjen)..

prvi komp problem sa matičnom pločom i kablovima najverovatnije , možda bios baterija riknula , može u suštini bilo šta da bude od hardvera -tu pomaže samo serviser ili onak ko zna..
drugi komp -drajveri za muzičku karticu zabagovali- rewšenje reinstaslacija drajvera iliinstalacija nove zvučne kartice

prvi komp problem sa matičnom pločom i kablovima najverovatnije , možda bios baterija riknula , može u suštini bilo šta da bude od hardvera -tu pomaže samo serviser ili onak ko zna..
drugi komp -drajveri za muzičku karticu zabagovali- rewšenje reinstaslacija drajvera iliinstalacija nove zvučne kartice

Za drugi komp drajveri su reinstalirani dva puta (potpuni brisanje pa opet instalacija i nije pomoglo )
. Probacu da nabavim novu zvucnu karticu pa javljam ,

Danas sam utvrdio da nece da ocita hard disk ...
IMG_20140414_171228.jpg

IMG_20140414_172507.jpg

To su problemi sa prvog kompa ...

Back