Problem sa drajverima na Windows 7. Pomagaj!

gost 434148

Primećen član
Poruka
723
Na ćaletovom netbuk laptopu sam instalirao Windows 7 Ultimate 64 bita a kad se desi da instaliram drajvere, neće da se instalira drajver za internet, drajver za internet se normalno instalira (Wlan i ethernet drajver) ali nema one ikonice za povezivanje da se doda šifra.
Upitanju je matori laptop neki kršić Hp mini 110-3100 (intel).
Kad stignem slikaću vam situaciju.

Na ćaletovom netbuk laptopu sam instalirao Windows 7 Ultimate 64 bita a kad se desi da instaliram drajvere, neće da se instalira drajver za internet, drajver za internet se normalno instalira (Wlan i ethernet drajver) ali nema one ikonice za povezivanje da se doda šifra.
Upitanju je matori laptop neki kršić Hp mini 110-3100 (intel).
Kad stignem slikaću vam situaciju.
Nisi instalirao x64 na tom laptopu znači nije se desilo.
Atom u tom lapu je 32bitni CPU.

http://hpnotebookdrivers.com/hp-mini-110-3100-cto-pc-windows-xp-drivers/

Skines drajvere i na USB pa instaliraj.

Pa jbt sistem sam instalirao 64bit ?
Neće da se instalira 64bit drajveri.
Probaću 32bit drajvere pa javljam.
Na tom net buku je Intel Atom N455 i on podržava x64! Međutim, taj net buk se isporučiva osa 1 ili 2gb rama a to je malo za x64.
Za tu igračku maksimalno win7 starter x86. Ako imaš ključ od originalnog softvera, onda registruj os i idi na apgrejd, na win10. On će ti povući win10 i probaj. Ako koči, u roku od 7 dana možeš se vratiti na win7 bez gubitka podataka.
Ja sam tako probao jedan net buk. Imao je win7 starter i radio je, ono, osnovne stvari. Apgrejdovao sam ga na win10 ali to je bilio zahtevno za njega, kočio je. Vratio sam ga na win7 i to je to. Probao sam i Linux. Radi daleko brže ali navike su navike i ostao je win7.

Back