Problem sa daewo xg-322

NemanjaSO

Početnik
Poruka
20
Imam problem oko linije, krecio sam stan i pomerio je sa mesta , stojala je jedan dan na mestu nadohvat deteta ali neznam dali ju je nesto cackao, uglavnom , kada sam je vratio na mesto na njoj radi samo jedan izlaz za zvucnike, kao da je drugi crkao, cd player nece da pokrene izbacuje nesto mw-522 i nece da loaduje cd, ni da ga menja u sanzeru, a radio nece da menja stanice..... pozdrav i nadam se da sam dao sve sto je potrebno....

Voleo bih da znam odgovor ali ga ne znam, mozda ideja. Vidim da imas malo noviju tehnologiju u odnosu na nas Ei Nis stare risivere, gde recimo ako bih slucajno pogresio polove ili nekako spojio plus i minus, taj izlaz bi postao pokojni. Na novijem risiveru, ista takva greska mi izlazi na displeju ispisana sta sam uradio, tipa kratak spoj na eng. i masina se ukljuci, radi neko kratko vreme pa se ugasi sama cini mi se, jer je bilo bogme pre mozda 3 godine. Desilo mi se to kad sam pozadi spajao 5.0 set up, neki experiment, puno kablova, pa je jedna mala licna na jednom kanalu uspela da dotakne drugi pol tog kanala, ali sva sreca, nije stara tehnologija bez zastite od takvih bezazlenih stvari i risiver i dan danas radi, eto sto se tice greske ispisane na displeju pa ako imas uputstvo verujem da u njemu pise sta znaci taj ispis na displeju. Znaci mogao bih da je dobro pregledas, da nesto nije u spoju, jednostavno da li si sve vratio kako je bilo, dobro pogledaj, pokusaj da se setis kako je stajala pre krecenja i mozda nadjes gresku. E sad, ako je nema i ako mora u servis, evo nasao sam odlican PDF shematski prikaz cele masine (http://www.daewoo.cl/sta-info/manuals/audio/XG-334V1.pdf ), pa ako zatreba majstoru mozes da mu odstampas ili mu odneses na flesu, njemu je svakako od velike pomoci, pozz:)

Back