- Poruka
- 2.758
kada boldujem jednu reč, bolduje se se ili ceo tekst ili random rečenice u citatu koga sam citirao
šta ste ovo 'stručnjaci' skecali ?
šta ste ovo 'stručnjaci' skecali ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada boldujem jednu reč, bolduje se se ili ceo tekst ili random rečenice u citatu koga sam citirao
Evo Ti odgovaram citatom
болдово цитирај и било што се, надам се, да замијетити...citiraj pa pokušaj da bolduješ tekst, reč u citatu...bilo šta
болдово цитирај и било што се, надам се, да замијетити...
И у процесу док сам то радио открио сам шта је твој проблем. Ти си брале подебљо задњу реч укључујући и задњи карактер па све што куцаш иза тога излази дебело.
значи цитирам тебе. Урађено.bolduj nešto u citatu a da pre toga imaš već nešto napisano u odgovoru na kontu tog citata
па то сам урадио. нема проблема. ко што рекох, ресетуј компјутер па пробај онда.da...citiraš neki moj post...napiši nešto, bilo šta, onda bolduj nešto u citatu
па то сам урадио. нема проблема. ко што рекох, ресетуј компјутер па пробај онда.
код мене то тако не ради. ресетуј.bla bla bla
--------------
ovo je odmah nakon boldovanja u citatu, automatski prebacilo meni bold u odgovoru
Pogledajte prilog 583448
код мене то тако не ради. ресетуј.
пет пута сам то већ урадио. Тренутно пишем ово након што сам ппредходно цитирао тебе.ajde da probam da objasnim još jedno ako nisam bio jasan
znači, citiraj neki moj post, napiši nešto kao odgovor, onda udari bold na bold koju reč ili rečenicu u citiranom
пет пута сам то већ урадио. Тренутно пишем ово након што сам ппредходно цитирао тебе.
Сад ћу да подебљам завршетак твоје реченице.
Урадио и настављам да куцам. Види сам резултате.