Problem sa Black Ops II

james-bond-007

Zainteresovan član
Poruka
236
Pozdrav ljudi... kao prvo pozelio bih svim pravoslavcima srecan Bozic uz pozdrav MIR BOZJI,HRISTOS SE RODI...
e sad ono zbog cega sam ovdje. Instalirao sam Black Ops II i kad pokrenem nista se ne desava :O
Zna li mozda neko kako da to rijesim,googlao sam i trazio po forumima ali nista :/ Unaprijed hvala z:lol:

Napisi koja je tvoja konfiguracija i operativni sistem...

Windows 7 je
a konfiguracija je sledeca:
oecfe

msm da bi po ovome sto pise mogao bar igrati na LOW,ali on uopste ne pokrece... idem na dvoklik i pocne se onaj kruzic okretati kao da ce poceti i samo prestane...naravno,nista se ne desi

Pokusaj da instaliras steam :) pa napisi dal radi. skini ga odavde http://store.steampowered.com/ samo ides na install , kad se zavrsi pokrenes taj black ops 2 sto si ga instalirao sa desktopa i trebalo bi da radi z:)

rijesio sam,skinuo sam nekakav fix/crack i ide sad,samo sto mi pomalo steka a sve je na LOW,ima li nekakva mogucnost da se to malo poboljsa :) hvala puno

Radilo je to i ovako i onako samo ti je trebao instaliran steam, skines najnoviji update od skidrowa predpostavljam da su je oni krekovali kao i vecinu danasnjih igrica , pokusaj da smanjis rezoluciju i da iskljucis vsync i naravno skini update i krekuj.

Da ne otvaram novu temu zato sto imam identican problem. Probao sam i NOSTEAM i SKIDROW verzije i igra nece da se pokrene. Takodje sam probao i skidrow update 1, 2 i 3 sa crackovima koji dolaze sa njima i nista. Vidim po netu da je neko uspeo da resi problem sa namestanjem casovnika i vremenske zone z:shock: Zna li neko nesto o tome? Moja Konfiguracija jesledeca :
Athlon II X3
4GB RAM
Radeon HD4850
Win 7 64

Back