Problem s auto radiom

Stanković Milan

Početnik
Poruka
4
Pozdrav svima! :bye:

Imam auto radio marke Lenco, model CS-341. Marka nije neka, ali je drugu bio visak, pa ga ja koristim, jer je on kupio nov. Cita(o) audio i mp3 diskove, pustao muziku s fleshke i sd/mmc kartice, aux ulaz, radio s rds-om, skroz je zadovoljavao moje potrebe. Do juce radio bez problema... I onda, problem! :( Nece da ucita ni disk, ni fleshku a ni memorijsku. Kad ubacim disk, uvuce ga, i samo ispise na displeju "LOAD" i to je to. Ranije se cuo onaj karakteristican zvuk "ucitavanja", sad tisina. Bocnem flashku, ispise samo "USB" i to je to :dash:. Radio radi bez problema... Je l' ima neko predstavu sta je moglo da pregori, crkne? :think:

Rasturio sam ga, sve mi na prvi pogled izgleda ok... :dash:

Ocekujem vasu pomoc! :ok:

LENCO...odavno nisam ču za tu firmu...:D ( Vlasnik..Hans Lenc i poslovni prijatelj mog pok. oca..)

Elem...pošto neće da ti otvara nijedan od media...najverovatnije je da mu je blokiran ili oštećen ..SOFTVER ZA UČITAVANJE I REPRODUKCIJU...:(

Popravka samo u...SPECIJALIZOVANOM SERVISU...;)

Proveri na sajtu prizvođača ( LENCO ) da li ima mogućnosti da dobiješ podršku i infornacije o servisiranju... ( U nekim takvim i sličnim uređajima postoji kontakt ili mikroprekidač za reset softvera..;)...i litijumska baterija za memoriju...možda je.. prazna..;)...ili ..GOLDCAP..od 0,5 - 1F...možda je ..riknuo..:(.)

Back