Problem punjač...ili

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yota

Aktivan član
Poruka
1.806
Obično držim lap top na struju sa izvađenom baterijom, međutim zbog nekih razloga, morao sam da koristim bateriju, sve je bilo ok, ali kad sam izvadio bateriju i poćeo opet da ga koristim preko punjača, na struju, on malo radi i isključi se, onda malo pričekam i opet ga uključim, međutim ista stvar?Stavim bateriju, normalno puni i radi, bez iskljućivanja. Da li može biti u pitanju napon struje? Punjač je onaj sa iglicom u sredini.....ili treba da ažuriram neki drajver....
Ovaj problem sam imao, podavno, ali sam ga rešio brisanjem nekih antivirusnih programa, mada imam sad probni avast i essentials, to su dva zaštitna zida, ali ne vidim da bi to bio uzrok.

Imala sam sličan problem sa starim lap topom. Problem je bio u punjaču, jer je dolazilo do kratkotrajnog gubitka kontakta između punjača i kompjutera. Do toga je dolazilo i dok je bio na bateriji, samo se nije gasio zato što bi u trenutku gubitka kontakta prešao na bateriju kao izvor struje. Probaj da staviš bateriju da se puni, ali posmatraj neko onu vreme lapicu koja svetli kada se puni baterija. Ako na kratko prestane da svetli, do kontakta je.

pronašao sam problem, na džeku, to jest tamo gde se savija.To je to, trebam žice spajati. Malo je falilo da otvorim punjac, ali hajde da pokušam da savijam onaj rebrasti deo na džeku i tu se pronašao kvar.

Back