stadastudiram
Početnik
- Poruka
- 7
Da, to mi je i prvobitna želja. Ja takodje više gledam šta je perspektivnije. Moja devojka na primer upisuje filozofiju, iako nema neke zavidne finansijske mogućnosti, niti je iko podržava. Ali ona to obožava i to je to.Ti si već u ovom postu dosta toga rekao o sebi i svojim namerama. Pročitaj još jednom, ti u stvari navijaš za PR marketing, tj staješ na stranu te ideje.
Ja nisam imala tu privilegiju da studiram šta volim, jer sam živela od porodične penzije i nisam mogla da rizikujem da nešto ne upišem na budžet ili da posle nemam posla. Volela sam filozofiju, psihologiju, ali sam upisala baš nešto na prirodno-matematičkom jer to mi je išlo, volela sam matiš, ali sam znala da sa tim imam posla. Zaista, sve je tako bilo. Od početka sam znala šta želim da radim i to mi se i ostvarilo. E sad, uvek je ostala žal za onim što volim, ali to sad radim kao hobi, čitam, itd... Ko ima finansijskih mogućnosti možda može odmah da puca samo na ono što voli. Ti razmisli, pa... na kraju, možda se odlučiš i nešto kasnije.. na vreme si krenuo/la da razmišljaš.
Mada upravu si, arhitektura jeste zanat dok marketingom i PR-om moze da se bavi i neko ko je zavrsio nesto drugo. Hvala ti svakako na savetima, puno si mi pomogla.