Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kažu da li opet prskaju gumice .ranije nisu imali takvih problema koliko mi se čini
Ако кренем да пишем оно што ја знам, оде прича у теорије завере, посебно ако улете русофоби.ranije nisu imali takvih problema koliko mi se čini
Nije ruski motor ,zbog toga problemi.Након низа покушаја да се опасно цурење док се НАСА-ина ракета пунила горивом спречи, издато је саопштење да се и данас одлаже лансирање нове летелице за Месец, јавља Контрола за лансирање.
Нова ракета за Месец америчке свемирске агенције НАСА данас је имала још једно опасно цурење када је тим за лансирање почео да је пуни горивом за планирано полетање на пробни лет. Покренули су санацију проблема, али нису успели ни из трећег покушаја да отклоне сметње.
https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...odlozila-lansiranje-rakete-programa-artemis-1
Nisu ,zato sto nisu bili njihovi motori ,nego su nesto sklepali.ranije nisu imali takvih problema koliko mi se čini
Да, звучи као хумор али је тачно.Nije ruski motor ,zbog toga problemi.
Радне карактеристике | |
---|---|
потисак | 222,6 тс у вакууму (104,5% потиска) 181,4 тс на нивоу мора |
Радне карактеристике | |
---|---|
потисак | Вакуум: 806,2 тс Ниво мора: 18450 тс |
logicna pricaАко кренем да пишем оно што ја знам, оде прича у теорије завере, посебно ако улете русофоби.
Живео сам две године у Самари (2010 и 2011), центру развоја совјетске космонаутике. У центру града, постоји музеј космонаутике:
Pogledajte prilog 1215855
У том музеју сам тада упознао једног старијег господина, тада је имао око 80 година. Учествовао је у том развоју и лично је познавао све великане совјетске космонаутике, Корољева, Глушкова, Кузнецова...
Било му је интересантно што сам из Србије и посветио ми је време и испричао јако пуно интересантних ствари о развоју ракетне технике, политици, ривалству са САД и много тога.
Оно што је најинтересантније, рекао ми је дословце, САД није имала могућности да лети са људском посадом на месец! Да је то било могуће, ми би тамо били пре њих.
Тада ми је споменуо и моторе и рекао, направили су они тај мотор Сатурн али је он такозвани отворени тип ракетног мотора и одликује се великом масом и великом потрошњом горива. У преводу, мало терета може да иубаци у свемир. Да би мисија успела, морало би са више летова да се терет избаци у свемир и тек онда у свемиру организује лет ка месецу.
Због наведеног, то је било прескупо али је СССР почео припреме за то и избацио је у орбиту прву свемирску станицу, Саљут 1.
Питао сам га за Аполо. Насмејао се и рекао, СССР је продао образ за велике паре! Споменуо је тада нафтовод и гасовод. Каже, један од дилова је био да ће Европа почети да купује енергенте из СССР-а. Погледао сам касније и нашао да се све поклапа.
Зашто још увек ћуте, не знам али знам да је Путин пре неких 6-7 година изјавио да се ближи тренутак када ће човек коначно крочити на месец?
Управо се то сада и спрема а САД жели да томуради пре Русије.
@Kataphraktoi , podsjeca li te ovaj gospodin koji srece ljude znane i neznane na nekoga?Ако кренем да пишем оно што ја знам, оде прича у теорије завере, посебно ако улете русофоби.
Живео сам две године у Самари (2010 и 2011), центру развоја совјетске космонаутике. У центру града, постоји музеј космонаутике:
Pogledajte prilog 1215855
У том музеју сам тада упознао једног старијег господина, тада је имао око 80 година. Учествовао је у том развоју и лично је познавао све великане совјетске космонаутике, Корољева, Глушкова, Кузнецова...
Било му је интересантно што сам из Србије и посветио ми је време и испричао јако пуно интересантних ствари о развоју ракетне технике, политици, ривалству са САД и много тога.
Оно што је најинтересантније, рекао ми је дословце, САД није имала могућности да лети са људском посадом на месец! Да је то било могуће, ми би тамо били пре њих.
Тада ми је споменуо и моторе и рекао, направили су они тај мотор Сатурн али је он такозвани отворени тип ракетног мотора и одликује се великом масом и великом потрошњом горива. У преводу, мало терета може да иубаци у свемир. Да би мисија успела, морало би са више летова да се терет избаци у свемир и тек онда у свемиру организује лет ка месецу.
Због наведеног, то је било прескупо али је СССР почео припреме за то и избацио је у орбиту прву свемирску станицу, Саљут 1.
Питао сам га за Аполо. Насмејао се и рекао, СССР је продао образ за велике паре! Споменуо је тада нафтовод и гасовод. Каже, један од дилова је био да ће Европа почети да купује енергенте из СССР-а. Погледао сам касније и нашао да се све поклапа.
Зашто још увек ћуте, не знам али знам да је Путин пре неких 6-7 година изјавио да се ближи тренутак када ће човек коначно крочити на месец?
Управо се то сада и спрема а САД жели да томуради пре Русије.
Уз сав развој технологије 50 година ништа и сада овакве припреме а тада без проблема из прве када је цео комадни центар био слабији од обичног данашњег лап топа по карактеристикама.uz sav razvoj tehnologije za ovih 50+ god mi bi na mesec trebali da idemo turisticki , na letovanje
dobro, ne bas svi ali bogatiji da