draganzeravica2000
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Pozzz ljudi imam jedan problem na telefonu Huawei Ascend y300.Tel mi je radio normalno i prije 2 mjeseca se pocinjao sam resetovati na svakih sat,dva i meni dopizdi i odnesem ga na servis ione stave novi softver i sve je bilo ok jedno 20-ak dana i onda krecu problemi npr koristim ga normanpno na fbu sam ili na yt i samo mi odjednom krece iskakati npr Aplikacija Viber je prestala sa radom , pa npr Aplikacija Gmail je prestala sa radom i tako ide redom vrti sve aplikacije koje imam instalirane probam da udjem u podesavanja pa me izbaci i pise aplioacija podesavanja je prestala sa radom a cora je sto meni to iskace a ja te aplikacije uopste ne koristim tada tjst uopste nisam u njima.Tako mi ide i nekad nakon 10,15 min prestane i sve se vrati u normalu a nekad ga ja sam resetujem izvadim bateriju i sve ok.Pa me zanima vase misljenje,znateli sta he u pitanju,kako da otklonim taj problem ja sam posumnjao da nije nesto opet do sistema tjst da da su mi ubacili sjeban sistem a ne ide mi se opet dami ubacuju novi...