Prljavi ples 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

jagodica

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.185
mrzim ove ljude:

tj
da li je neko bio na premijeri odnosno posle na takmicenju. da li nek zna POBEDNICHKI PAR
znachi ljudi NISU igrachi
ali jesu neki BALETANI ali nisam pitala bash ko su

osim ljubomore koju uvek osecam sada sam isekla i vene:))) znachi nemaju pojma tango ali su bili opushteni i ko da igraju i znaju se 100 godina i igraju mozda negde ali GDE pa su rekla bih improvizovali ali potpuno sa dushom ono ko je josh igrao nemam pojma samo sam njih gledala kako trche po sali. puno ih pozdravite

naravno ovaj internet sve pokvari ne treba da ih pozdravljate ili mozhda da nemam pojma ali ono
KO SU i GDE SE MOGU NACI tj videti ja sad iskazujem mraxhnu stranu

ja im chestitala tj njoj uvek se to snebivam kao ali su bili onako

inache kako vam se svidja film:)))

E bila sam ja! :D ODUSEVLJENA filmom.... :D i Kubom...i muzikom :D i Havijerrrrrrrrrom.....

a sto se tice obednichkog para-meni se svidelo bas to sto imaju smisla za improvizaciju,i podsecalo je na balet(mozda kao jazz balet na to sam isla)..mada mi je onaj muskarac malo pederast:p
i oni kinezi(zena je imala neke zvezdice u kosi)su bas bili dobri...

nego sta ti mislis o filmu?zar nije EXTRA!na kraju, kad su se rastali cak mi je doslo i da placem :( ali rekla je da im to nije poslednji ples :D evo upravo slusham soundtrack iz filma... :) muzika je fenomenalna....
E,da,ovaj glumac-Diego Luna je naprosto prediiiiiiiiiivan! :oops: :oops: :D :D presladak je :oops: :D jos kad joj je reko 'ko da igram s maminom daskom za peglanje' :lol: :lol: :lol: :lol: ili ono 'dobro,ajde ja cu biti devojka' pa se zaje8ava :lol: :lol: ma obozavam ga!steta sto ona ode....bas su lep par :roll: al vratice se ona 8)

a ja mislila film. Pa onda vidim čestittala. Ajh.
Nego, moj dragi i ja smo se kladili nešto, pa ću VAMA da postavim pitanje, bez sugestija.
Dakle, KAKO SE ZVALA PARTNERKA PATRIKA SVEJZIJA U FILMU PRLJAVI PLES?
Dđenifer...m?
Pliz.
Mogla bih da dobijem 50 eura! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back