- Poruka
- 6.984
lepo predes
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha... a shteta bi bila... mislim, sad kad ste pustili mashti na volju, a ja se unela...![]()
jel i ti zelis da mi predes ili prdis??...i to spada u prljavu mastu..![]()
ma zgrazavam se na tvoje pitanje iz prethodnog posta... znam na kojoj smo temi ali recimo da ga nisam ochekivala od tebe... nema veze...
Sta znam, ne mastam uvijek o istim stvarima... Ufiksiram tako sebi nesto i to me drzi neko vrijeme, a onda predjem na nesto drugo... Npr. trenutno najvise mastam o seksu sa dvojicom...
znači ti bi da malo budeš sada utešitelj-hebač ;-)Evo, ja sebe cesto uhvatim u mislima kako zamisljam
da kurendam neku mladu udovicu jos svezu i ispijenu od plakanja za pokojnim muzem.![]()
ufff i onda, dok su u zanosu, ja poludim ..prvo pochnem da ih bichujem, nju, pa njega..pogubim se skroz, iskasapim ih i bacim u kontejner![]()
shta je tu onda prljava mashta?
ne, pa to je bich, nije magarac..
Seks je prljav samo ako se radi kako treba.Koliko cesto vam padaju na pamet stari koje su predmet vasih naskrivenijih zelja. I sta je obicno predmet vasih prljavih misli?
Evo, ja sebe cesto uhvatim u mislima kako zamisljam da kurendam neku mladu udovicu jos svezu i ispijenu od plakanja za pokojnim muzem.![]()