Prljao ulicu čistom vodom?!

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Čudo - Novosađanina Aleksandra Selešija komunalni policajac kaznio sa 5.000 dinara zato što je bunarskom vodom prao ulicu ispred svoje kuće. Oduzeta mu je čak i lična karta, koju je sugrađanin kasnije tokom popodneva bezuspešno tražio po stanicama policije

http://www.***************/drustvo/-prljao-ulicu-cistom-vodom---10-08

Da nije ovo poenta priče?
Prema njegovim rečima, komunalni policajac je bio bahat i bezobrazan i „vikao je na mene u prisustvu moje majke, tašte i komšiluka koji se skupio".

- Posebno je pobesneo kada sam mu se obratio na mađarskom i počeo da viče da je zvanični jezik srpski i da mu se tako obraćam. Besan, uzeo mi je ličnu kartu da me legitimiše i nakon toga zapretio da mu ne prilazim, jer će u protivnom zvati policiju, na šta sam mu ja rekao da ih odmah pozove. On me nije poslušao, već mi je zapretio da ne smem da mu priđem bliže od dva metra, tako da nisam uzeo natrag svoju ličnu kartu. On ju je poneo sa sobom, rekao da će biti u najbližoj policijskoj stanici i otišao. Ostao sam zatečen, jer od kada znam za sebe svi stanari čiste i peru ispred svoje kuće, takav je red u Novom Sadu - navodi Seleši.

Ma ti komunalci su volovi bez mozga. Vidjao sam takve idiotluke sa njihove strane da to nije normalno.

pogotovo novosadski
problem je u tome sto ih skupise " s koca i konopca" po stranackoj i burazerskoj liniji
a obrazovanje..:think:
.zivo me zanima koliki je procenat onih koji imaju i priblizno adekvatno obrazovanje (neku zastitu zivotne sredine, sanitarci i sli.)
zna se kako se vrsi inspekcijski nadzor, postoje tacno utvrdjena pravila, metodika.
dakle , nije samo slepo sprovodjenje onoga sto pise u pravilniku ili zakonu
a to znaju oni koji su zavrsili odgovarajuce skole
izmedju ostalog,
cilj je naterati gradjane da postuju zakon, a ne kaznjavanje
cime je ovaj nas sugradjanin tako flagrantno prekrsio zakon da ga mandantno kazni?
Mogao je da ga opomene, najposle odakle je gospodin Seles mogao da zna da to nije dozvoljeno!???
ja sam jedna od njihovih zrtava i uverila sam se u bahatost i bezobrazluk

Poslednja izmena:

Back