Priznao pretnje smrću Vučiću, tužilac traži pritvor

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Priznao pretnje smrću Vučiću, tužilac traži pritvor​

Muškarac N.S, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio pretnje smrću na društvenoj mreži Instagram, uhapšen je sinoć.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 16.04.2022. | 14:30.

On je ispitan je danas u Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je, kako saznaje Tanjug, priznao izvršenje krivičnog dela, braneći se da nije koristio propisanu terapiju.

Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor.

N.S. iz Beograda, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio je video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Usledila je reakcija tužilaštva i efiksno hapšenje osumnjičenog.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=16&nav_category=16&nav_id=2140889

Ako tako mu i treba. Neka je uhapšen i treba da robija.

Ovo je samo vrh ledene sante kakvom su teroru izlozeni gospodin predsjednik Vucic i njegova obitelj - verbalni napadi na djecu, brat brutalno pretucen od strane policije, zmijski jezici otjerali gospodina predsjednika u novembru 2019 na VMA kada ga je skoro srce izdalo i da ne nabrajam sad dalje.

Sada se ovaj brani da je zaboravio uzeti terapiju, a nije zaboravio koristiti Instagram.
Iako, tuzitelj je pogrijesio, ovo nije za zatvor, vec za pet godina Laze.
Tamo sigurno nijednom nece propustiti terapiju.

Priznao pretnje smrću Vučiću, tužilac traži pritvor​

Muškarac N.S, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio pretnje smrću na društvenoj mreži Instagram, uhapšen je sinoć.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 16.04.2022. | 14:30.

On je ispitan je danas u Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je, kako saznaje Tanjug, priznao izvršenje krivičnog dela, braneći se da nije koristio propisanu terapiju.

Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor.

N.S. iz Beograda, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio je video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Usledila je reakcija tužilaštva i efiksno hapšenje osumnjičenog.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=04&dd=16&nav_category=16&nav_id=2140889

Ako tako mu i treba. Neka je uhapšen i treba da robija.
|Ja sam ovde na krsti zbog toga dobio ban. pa se moze reci da sam bolje prosao nego ovaj jadnik

Ovo je samo vrh ledene sante kakvom su teroru izlozeni gospodin predsjednik Vucic i njegova obitelj - verbalni napadi na djecu, brat brutalno pretucen od strane policije, zmijski jezici otjerali gospodina predsjednika u novembru 2019 na VMA kada ga je skoro srce izdalo i da ne nabrajam sad dalje.

Sada se ovaj brani da je zaboravio uzeti terapiju, a nije zaboravio koristiti Instagram.
Iako, tuzitelj je pogrijesio, ovo nije za zatvor, vec za pet godina Laze.
Tamo sigurno nijednom nece propustiti terapiju.
Tebi stvarno nije lako.Vodi ga kući pa ga neguj i hrani tim tvojim čvarcima, pitaću te posle par dana kakve su ti se crne misli motale po glavi.Lik je samo izrazio želju svih nas kojima je dojadilo da nam iskače iz frižidera, a ponajviše što nas uništava celu deceniju u svakom mogućem smislu.

Lik je samo izrazio želju svih nas kojima je dojadilo da nam iskače iz frižidera,
Gospodin predsjednik Vucic to itekako dobro zna, ali kako je i sam rekao, vazno mu je da dopre do svakog gradjanina Srbije.
Ima jos mnogo toga da se uradi, Srbiji treba jos puteva, pruga, fabrika.
Kada se sve to izgradi, gospodina predsjednika Vucica narod vise nece tako cesto vidjati.
Zbog toga je njegova prisutnost potrebna u svim segmentima drustva, pa i ovdje na forumu, na sto vise tema, a ne da se gospodina predsjednika Vucica tjera u zapecak.

|Ja sam ovde na krsti zbog toga dobio ban. pa se moze reci da sam bolje prosao nego ovaj jadnik
Mora da si bio jako dobar.

Gospodin predsjednik Vucic to itekako dobro zna, ali kako je i sam rekao, vazno mu je da dopre do svakog gradjanina Srbije.
Ima jos mnogo toga da se uradi, Srbiji treba jos puteva, pruga, fabrika.
Kada se sve to izgradi, gospodina predsjednika Vucica narod vise nece tako cesto vidjati.
Zbog toga je njegova prisutnost potrebna u svim segmentima drustva, pa i ovdje na forumu, na sto vise tema, a ne da se gospodina predsjednika Vucica tjera u zapecak.

Mora da si bio jako dobar.
Kao što rekoh, vodi ti tog tvog gospodina kući, neka dopre do tebe maksimalno, u kojoj god pozi ti odgovara.Neka dopre i neka upre dobro.Jer ako do mene dopre, dopreću i ja do njega pa će se tragično završiti za nekog, a dobro će se završiti za većinu razumnih ljudi.Ionako on nema muda nigde da "dopre" bez zaštite njegovih "kobrica" jer on lično je čkapi u duši.To što je dobar manipulator za zaostale seljobere, to je relativna stvar, nismo mi svi seljoberi poput tebe i tebi sličnih ispranih plitkoumnika.Shvati ovo kako hoćeš, možeš i da se smatraš uvređenim.Istina nekad ume da boli, a ko nije sposoban da je prihvati, taj nije ni vredan pažnje.

Kao što rekoh, vodi ti tog tvog gospodina kući, neka dopre do tebe maksimalno, u kojoj god pozi ti odgovara.Neka dopre i neka upre dobro.Jer ako do mene dopre, dopreću i ja do njega pa će se tragično završiti za nekog, a dobro će se završiti za većinu razumnih ljudi.Ionako on nema muda nigde da "dopre" bez zaštite njegovih "kobrica" jer on lično je čkapi u duši.To što je dobar manipulator za zaostale seljobere, to je relativna stvar, nismo mi svi seljoberi poput tebe i tebi sličnih ispranih plitkoumnika.Shvati ovo kako hoćeš, možeš i da se smatraš uvređenim.Istina nekad ume da boli, a ko nije sposoban da je prihvati, taj nije ni vredan pažnje.
Napredna Srbija ne koristi se ovakvim rjecnikom.
To je upravo ta razlika izmedju napredne, gradjanske Srbije i one druge.

Napredna Srbija ne koristi se ovakvim rjecnikom.
To je upravo ta razlika izmedju napredne, gradjanske Srbije i one druge.
Dobro nam je poznat rečnik tvojih naprdnjaka i njihovo huligansko ponašanje.Da vas neko lepo navhvata "jedan na jedan", bili biste manji od makovog zrna, i isto tako samleveni jer za bolje i niste.

Dobro nam je poznat rečnik tvojih naprdnjaka i njihovo huligansko ponašanje.Da vas neko lepo navhvata "jedan na jedan", bili biste manji od makovog zrna, i isto tako samleveni jer za bolje i niste.
"Samleveni"... opet oporbenjacki rjecnik cevapdzije Belivuka za kojeg su se gospodin predsjednik Vucic i gospodin ministar Vulin potrudili da ostatak zivota provede iza resetaka.

Najsmesnije ikada je kada novinar cnn pita Lukasenka da li se izvinjava "svom" narodu sto policija tuce nasilnike.....
a ne pitaju svog predesnika o ubijanju po boji koze na ulicama i televiziji pred njegovim nosom....dvostruki seljonacisticki standardi civilizovane amerike i engleske radnicke drzave. Mislim, radnicka posto brine o radnicima, u svim drugim drzavama, osim svojih beskucnika...

Back