bundeva Buduća legenda Poruka 29.056 28.01.2005. u 18:15 - Priznanje.. :)) #76 pusti mene malkice da crvenbanujem shteficu...molim te kad te molim :wink:
K Kathrin Zainteresovan član Poruka 420 28.01.2005. u 19:54 - Priznanje.. :)) #77 Steffan: Kako bi reagovali kada bi vam partner rekao da ste loshi u krevetu? Sta bi ucinili da to ispravite, odnosno da li bi ista preduzeli povodom toga?!? Kliknite za proširenje... Definisi mi sta po tebi znaci biti dobar,a sta znaci biti los u krevetu?Pa cu ti onda odgovoriti
Steffan: Kako bi reagovali kada bi vam partner rekao da ste loshi u krevetu? Sta bi ucinili da to ispravite, odnosno da li bi ista preduzeli povodom toga?!? Kliknite za proširenje... Definisi mi sta po tebi znaci biti dobar,a sta znaci biti los u krevetu?Pa cu ti onda odgovoriti
B bbucko Zainteresovan član Poruka 176 30.01.2005. u 04:04 - Priznanje.. :)) #78 trazio bih popravni! 8)
T tesha74 Početnik Poruka 17 30.01.2005. u 15:17 - Priznanje.. :)) #79 Steffan: Kako bi reagovali kada bi vam partner rekao da ste loshi u krevetu? Sta bi ucinili da to ispravite, odnosno da li bi ista preduzeli povodom toga?!? Kliknite za proširenje... PA vidi bato " Kad fircas dasku! I nemoze tvoja kreativnost da dodje do IZRAZAJA " Tako da se ja nebrinem " EGO " " NETAKNUT " 8)
Steffan: Kako bi reagovali kada bi vam partner rekao da ste loshi u krevetu? Sta bi ucinili da to ispravite, odnosno da li bi ista preduzeli povodom toga?!? Kliknite za proširenje... PA vidi bato " Kad fircas dasku! I nemoze tvoja kreativnost da dodje do IZRAZAJA " Tako da se ja nebrinem " EGO " " NETAKNUT " 8)
Tobruk Zainteresovan član Poruka 141 30.01.2005. u 19:25 - Priznanje.. :)) #80 orasi...med..maslacak...kamasutra..kamatantra..pa popravni u martovskom( za apsolvente.) 8)
inspirion Iskusan Poruka 5.667 31.01.2005. u 00:56 - Priznanje.. :)) #81 bbucko: trazio bih popravni! 8) Kliknite za proširenje... Naravno