- Poruka
- 1.124
av av, ja sam mala kuca! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čibeav av, ja sam mala kuca!![]()
imas neki savet kako da nazovem novog Maltezera?av av, ja sam mala kuca!![]()
Lepo je što brineš o malim kucama ali nema potrebe, već imam svoju kućicu i gospodara koji me voli. Avavavavavav!!!sad ce tab i nina da te odvedu u azil...
Sram te bilo! Nisam je nekakva seoska džukela pa da mi to govoriš! Ja sam MALA,SLATKA KUCICA!! AVAVAVAVAVAVAV!!! GRRRR
Imam. Nemanja Aleksijević.imas neki savet kako da nazovem novog Maltezera?
Pa priznao sam, poštovana Barbara Strejsend. Ja sam mala, preslatka kuca i tačka! To je ČINJENICA!..priznaj..
Sram te bilo! Nisam je nekakva seoska džukela pa da mi to govoriš! Ja sam MALA,SLATKA KUCICA!! AVAVAVAVAVAVAV!!! GRRRR![]()
![]()
Koe tajtili cas is back![]()
Ne razumem šta ste htela ovim reći, poštovana Angelina. Možete li se preciznije izraziti, te preformulisati svoju izjavu? Hvala. Av-av!tili cas is back![]()
Ne znam engleski, šta tu piše i šta je smisao ovog posta poštovani naresku?
ne mogu,zurimNe razumem šta ste htela ovim reći, poštovana Angelina. Možete li se preciznije izraziti, te preformulisati svoju izjavu? Hvala. Av-av!
Ne znam engleski, šta tu piše i šta je smisao ovog posta poštovani naresku?
Da te šinteri eutanizujuNe znam engleski, šta tu piše i šta je smisao ovog posta poštovani naresku?
To cam ja
Pa jesam, ne znam zašto mi ne verujete poštovani Pisho?Eh da si stvarno to za cega se predstavljas...
Šta ti imaš protiv malih slatkih kuca?! Sramotno!Da te šinteri eutanizuju
Morala bi reinkarnirati da bi ti poverovoTo cam ja
Pa jesam, ne znam zašto mi ne verujete poštovani Pisho?