Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 4.409
Znam skorasnji primer da je piton pao sa cetvrtog sprataNe razumijem ljude kojima su kucni ljubimci zmije.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam skorasnji primer da je piton pao sa cetvrtog sprataNe razumijem ljude kojima su kucni ljubimci zmije.![]()
Ja sam obožavala Opstanak ....Vidim ja da ste vi preskocili gledanje "Poslednje oaze"i Gileta Baksuza u osnovnoj skoli.![]()
I ja.Ja sam obožavala Opstanak ....
Iako ne volim insekte,bube,ose i ostalu gamad,nekako mi uvijek bude žao da ubijem pauka sa onim njegovim tankim nogicama i uglavnom ga samo premjestim napolje,ako me bas mnogo ne iznervira.A ja ću onda da ćutim jer ću nekima delovati kao čudakinja jer volim, baš volim životinjke. Šta da kažem, pajem po sobi, pokupim pauka i iznesem ga napolje u travui imam tri psa, dve mačke, golubove, zeca i muža lava
sreća, pa su mi deca normalna
![]()
A čime može da te iznervira, napravi previše paučine?Iako ne volim insekte,bube,ose i ostalu gamad,nekako mi uvijek bude žao da ubijem pauka sa onim njegovim tankim nogicama i uglavnom ga samo premjestim napolje,ako me bas mnogo ne iznervira.![]()
Tu smo se suocavali sa surovom istinom...Gile je bio odbacen i niko mu nije pomogao,a bas je bio simpaticno prase.priznajem da jesam (preskočila)!
Nadje se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.A čime može da te iznervira, napravi previše paučine?![]()
Bas pao ili krenuo da silazi?Znam skorasnji primer da je piton pao sa cetvrtog sprata
Ti plivaš u parama, pravo pitanje je od čega ću ja preživljavati.I cirkuse, pretpostavljam, a boli te dupe od čega ću ja živjeti![]()
Zaključa ti temu odmahSuper su mi ti koji prodju sito i reseto, ceo svet uzduz i popreko, sve poroke poznate coveku, pa kad ostare i vise nema nista novo da ih radi, sete se samoce i da su ljudi zli.
Insekti su posebna kategorija.Kumim Te Bogom, Veliki Bože,
skloni sa svijeta životinje!
Neka preostane sve od mačijeg roda,
moje sirotinjstvo neka preostane,
ali – skloni životinje.
U pseći rod ne diraj,
ne dotiči tice,
samo te molim, milosni Bože –
skloni životinje.
Skloni životinje, sa obronaka, skloni.
Skloni životinje, preklinjem Te, Bože –
ali mi ne diraj svinju ni vepra, ne diraj
slavuja, ni kućnoga šarenog pjevača.
Ne diraj ništa u šta je lijepo pogledati,
ne diraj ništa, ali životinje svakako skloni!
Mrava ne diraj, i marvu zanemari,
ali životinje – skloni!
Sa obronaka, poviše gradova, skloni.
Sa svijeta, gdje si ih metao, skloni.
Skloni ih, Bože,
i pomozi im, Bože.
Niko im, bez Tebe, pomoći ne može.
Nema im nigdje stana ni staništa,
na oba svijeta – kuće ni kućišta.
Skloni ih, Bože,
a oba svijeta.
Skloni,
i pomozi.
pao direktno na trotoar,mislim da je neko od komsija zvao vlasnika,pa ga ovaj brze pokupio da ne bude haosaBas pao ili krenuo da silazi?![]()
Koliko moras da budes lud da ti piton bude kucni ljubimac?pao direktno na trotoar,mislim da je neko od komsija zvao vlasnika,pa ga ovaj brze pokupio da ne bude haosa
pa to je cesta pojava,dobro da ih nema i vise koliko ima nenormalnih ljudiKoliko moras da budes lud da ti piton bude kucni ljubimac?![]()
“Odabrala sam samoću da se branim. Štitim se od ljudskosti oko sebe, od ove glasne i nametljive ljudskosti. Živim okružena životinjama, drvećem, cvijećem. Imam konje, magarce, ovnove, koze, svinje, kokoške, patke, guske, golubove. I naravno psi i mačke. Ne znam ni sama koliko ih ima... Osećam se mnogo bliže prirodi i životinjama nego ljudima. Priznajem da mrzim većinu ljudske vrste. Zauzela sam se za životinje kako bih konačno dala smisao svom postojanju ovdje. Pokušavam da objasnim čovjeku da je okrutnost koja se nanosi životinjama nedostojna, neprihvatljiva, nehumana... Uopšte me nije briga da li se svijet sjeća božanske B.B.-a, koji nikada nije bila božanski."
– Brigitte Bardot
Pogledajte prilog 1616341
Stalno kukaš, takvi sigurno imaju para.Ti plivaš u parama, pravo pitanje je od čega ću ja preživljavati.