ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
imate li neki obicaj ili predmet za koji mislite da vam donosi srecu . npr sretne carape ili pranje kose prije nekog vaznog dogadaja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imate li neki obicaj ili predmet za koji mislite da vam donosi srecu . npr sretne carape ili pranje kose prije nekog vaznog dogadaja ?
Suzdrzacu se da ne postavim komentar.Moja najbolja drugarica ima crnu macku.Svima je pokazuje.Nazvala je macu Amajlija Talismanlija.Njena maca je redovno mazena.Ona je jako srecna zena sa srecnom macom.
obicno kad ga riba stavi usta neobicno sam srecanimate li neki obicaj ili predmet za koji mislite da vam donosi srecu . npr sretne carape ili pranje kose prije nekog vaznog dogadaja ?
sad jos recite da nikada niste trazili djetelinu s 4 lista
I da jesam trazila detelinu sa 4 lista kao dete...sada ne....a i bole me kolena, ne mogu ni da cucim ni da klecim![]()
ustanovio sam sto mi donosi nesrecu u sexu . ako masturbiram na neku zensku nikad ju ne prasnem . ne znam zasto je tako