Prizivanje duhova..

• Začetnik teme Začetnik teme Derin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derin

Početnik
Poruka
3
Da li neko zna gde ima u Srbiji da se kupi Ouija board...?
Potrebna mi je pomoc, hocemo moje drugarice i ja da prizivamo duhove, ali sve sto smo vec probale nije uspelo. Znam da postoji Ouija board ali ne znam da li ima u Srbiji da se kupi.. Bila bih jako zahvalna ako bi neko uspeo da mi pomogne. :)

Iskreno ti preporučujem da se batališ toga, jer znam mnogo primera gde ljudi posle nisu mogli da žive normalno i morali da se isele. Kad sam bio mali, ćale mi je izricito zabranio da to ikada radim.
Ne zezaj se sa nečim sa čim se ne treba zezati.

Svjestan sam da se ova tema odavno učmala, ali budući da je i dalje otvorena, da je komentiram. Nisam praznovjeran, nisam ni neki veliki vjernik, ali sam prilično otvoren za promišljanje o neobičnim doživljajima, bilo umišljenim, bilo lažnim, bilo stvarnim. S te strane, upozorio bih svakoga da se ne bavi nečim zbog čega može zažaliti. I ne radi se tu, kao u ovom slučaju o duhovima, već o utjecaju ljudske podsvijesti na um, koja može psihički naštetiti osobi koja zadire u nepotrebne prakse. Samo za ilustraciju ovoga što nastojim izraziti: prije 10-tak godina grupa tinejdžera u primorskom gradu odlučila je nepromišljeno prizivati duhove. Bila je večer, odraslih nije bilo u stanu. Nitko nije obraćao pažnju da je među njima djevojka koja boluje od astme. Tijekom tkz. seanse udar vjetra je otvorio prozore, svi su počeli vrštati i bježati od stola. Rečenu djevojku je također uhvatila panika i ostala je bez zraka te se počela gušiti. Samo zahvaljujući prisebnosti jedne osobe iz grupe koju je panika navrijeme napustila, djevojka je spašena, a sve se moglo jako ružno završiti.

Ne valja sebe i druge oko sebe bespotrebno izlagati stresu i strahovima, jer se to može loše odraziti na fizičko i na psihičko zdravlje, a kada se to dogodi, onda opet svi upiru prstom u "duhove" i njihovo tobožnje prokletstvo.

Inace jako me zanima da li neko zna ko pravi te table za prizivanje? One sto sam ja videla u filmovima izgledaju ja kao da su napravljene u fabrici. :(

Prvo, volio bih te odgovoriti od namjere prizivanja duhova. Neovisno o tome postoji li duhovi ili ne, jedno takvo iskustvo može imati negativan utjecaj na tebe. Takve prakse uglavnom izazivaju strah, nelagodu, osjećaj paranoje, proganjanja i tjeskobu, što može izazvati ozbiljne psihološke probleme, a eventualna panika tijekom prizivanja može imati neželjene posljedice. Dakle, nebitno je postoje li duhovi i može li ih se prizvati, ali svejedno i da ne budeš imala problema s duhovima, postoji vjerojatnost da ćeš imati problema sama sa sobom. Dakako, postoji i zanemariva mogućnost, ali ipak mogućnost da vibracijama i zazivanjem ipak pokreneš duhovni svijet pa i s te strane stvoriš sebi velike probleme. Uzmemo li u obzir da duhovi postoje, dolazimo do neugodne činjenice da ih je lakše dozvati nego otpremiti natrag u onostrani svijet. To je također dovoljan razlog da se ne petljaš u nešto u čemu, pretpostavljam, nemaš iskustva. Lako je zezati se, ali ponekad se plaća neznanje i neozbiljnost. Zato je bolje da sebi nađeš neku drugu zanimaciju i svijet duhova ostaviš na miru. To je moj dobronamjeran savjet, a ti kako hoćeš.

Drugo, u prodaju su (preko interneta) većinom tvornički proizvedene Ouija ploče, ali mogu se pronaći i ručno izrađene.

Potrebna mi je pomoc, hocemo moje drugarice i ja da prizivamo duhove, ali sve sto smo vec probale nije uspelo. Znam da postoji Ouija board ali ne znam da li ima u Srbiji da se kupi.. Bila bih jako zahvalna ako bi neko uspeo da mi pomogne. :)

Ouija Board ти не треба.

Прво. Само одеш до неке напуштене луднице или болнице. Може и напуштен школа, али то је мање успеха.
Друго. Јави како је било.

Ти "духови" су демони, слуге непомјаника. Не ради то.

Back