Privremene tetovaže

Ma ne radi se o tome. Gotivim ja trajne i to puno. Sigurna sam da ću uraditi neku trajnu malo kasnije.
Radi se o tome što imam 16 godina i nisam sigurna da sada mogu da znam šta želim da mi ostane na telu celog života.
Ovako, ispunim svoje hirove na nekoliko godina, a ako mi se ta tetovaža i posle nekoliko godina sviđa, uradiću trajnu...
Nadam se da razumete šta hoću da kažem :)

E Sid, hvala ti za savet, ići ću tamo da se raspitam za privremene :)

nemoj nikako...! znas kako...ja sam se pokajala...ustvari ako hoces da rizikujes...mislim sta ti ja sad mogu zabraniti...ako hoces da rizikujes ...posle tetovaze obavezno idi kog doktora i vidi jesi li primao tetanus...i da li treba...mozes dobiti sepsu,aids...mnoooogo toga jos...ali kako hoces

ja sam htela da uradim jednu vecu tetovazu
moji bi me odrali (ako bi primetili)
vaku sam htela
Heartagram-tattoo-24427.jpeg

bas volim heartagram
sta mislite o ovim tetovazama????

nemoj nikako...! znas kako...ja sam se pokajala...ustvari ako hoces da rizikujes...mislim sta ti ja sad mogu zabraniti...ako hoces da rizikujes ...posle tetovaze obavezno idi kog doktora i vidi jesi li primao tetanus...i da li treba...mozes dobiti sepsu,aids...mnoooogo toga jos...ali kako hoces

Pa nece da je niko da je tetovira iskoriscenom iglom od nekog narkomana! Sta pricas gluposti...ne moze neko da ima dozvolu za rad ako nije zadovoljio uslove inspekcije...
Nemoj da plasis ljude ovde :rolleyes: :mrgreen:

Da li je radio kod nas ili u nekom drugom gradu? Znam jednog lika ovde...ne bih kod njega...

ovde radio... ne znam kako se bese zove taj, ali po tetovazi se vidi da covek zna znanje i verovatno kad budem radio kod njega cu i to za neku sitnu kintu... e sad dal na tog lika mislis ne znam, uglavnom ni ja ne bi kod njega da mi nije ortak sa bratom, pa znam da me nece zajebe...

ovde radio... ne znam kako se bese zove taj, ali po tetovazi se vidi da covek zna znanje i verovatno kad budem radio kod njega cu i to za neku sitnu kintu... e sad dal na tog lika mislis ne znam, uglavnom ni ja ne bi kod njega da mi nije ortak sa bratom, pa znam da me nece zajebe...

Ma otkud znam, neki lik ovde je radio tetovažu mojoj sestri. Em što je ispala sranje, em što je on nju toliko muvao da ju je bilo sramota da ode opet. Toliko o tome.....:roll:

Da li neko zna nešto više o njima?
Znam da postoje one rađene kanom koje traju nedelju, dve.
Interesuju me one koje traju duže.....ne znam, možda godinu, dve.
Da li je neko imao iskustva sa takvim tetovažama? Čula sam da bole isto koliko i obične, ali sam čula isto da su boje štetne....

Privremene tetovaze vremenom pocinju da blede ali neravnomerno i to onda izgleda prilicno ruzno.

Bolje su od trajnih ( po mom misljenju ). Evo i da pojasnim zasto tako mislim: mozete stalno mijenjati motive i necete doci u situaciju da se za 5 godina pokajete. Koliko njih ima ime bivse ili pocetno slovo,a voljeli bi da nemaju.Ne znam da li bi iko htio nositi jedan kaput citav zivot. A trajna tetovaza je za citav zivot.

Back