Privlacnost

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz.Koje osobine mora imati muskarac da bih vas privukao?

Bogami, kao mladja sam bila baš glupa.
Sve sam mislila ko meni daje za pravo da pucam visoko. Krezub, klempav, pušač, padne ispit deset puta, malo je nervozan...pa dobrooo, nisam ja nista bolja.
Kada sam prešla tridesetu malo sam kucnula svoju ludu glavu i rekla sebi da imam i ja pravo na ukus, kao što drugi imaju pravo da sam im neprijatna, i da neću goreti u paklu zbog toga. Tada je sve krenulo bolje...pa sada, sa ovim razumom, želim sve!
Da li zvuči prazno i nadmeno, vrlo verovatno ali meni je svanulo kako sam prestala sebe da opominjem da nisam dobra, nije to lepo...
Otkrila sam da preferiram lagane, neporocne i uspešne ljude...volim i doterane, privuku mi paznju...a to baš bezveze zvuči ali ja sam u godinama kada se bez blama može tako nesto i reći.

Poz.Koje osobine mora imati muskarac da bih vas privukao?
Ovo me asociralo na jednog poznanika koga su u rijalitiju uparili sa nekom cicom pacenicom koja je zahtevala da tip bude "visok, crn...", sve onako u fulu. :))))
Pa ne znam zasto bi me privlacio, ne smetam nikome da prodje, to bi morao da bude neki silos, manijak, ili cak i neka agresivna gejcina, cim bi imao ideju da me pomera mimo moje volje. Neko bi tu dobio po pichci.

Back