Torrente Bgd Buduća legenda Poruka 34.549 30.12.2011. u 00:35 - Privlačnost #76 Mali čičak: I jel ti lakše kad znaš da nisam žena nekog krimosa? Ili jesam? Kliknite za proširenje... Cek da se prebacim na pp
Mali čičak: I jel ti lakše kad znaš da nisam žena nekog krimosa? Ili jesam? Kliknite za proširenje... Cek da se prebacim na pp
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 30.12.2011. u 10:21 - Privlačnost #77 Torrente Bgd: A krvat neki Kliknite za proširenje... Naš človek, zato sam naglasila da je rodom iz Dubrovnika, sad živi u Montenegru. A i da je Hrvat, meni to nikad nije bio problem.
Torrente Bgd: A krvat neki Kliknite za proširenje... Naš človek, zato sam naglasila da je rodom iz Dubrovnika, sad živi u Montenegru. A i da je Hrvat, meni to nikad nije bio problem.
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 30.12.2011. u 10:24 - Privlačnost #78 EliNS: Šta se ti njima pravdaš? Vidiš da su obojica ženomrsci. Kliknite za proširenje... Ovaj Torrente mi je, čak, simpatičan ovako blesav i opičen. Vidim da je sad na zasluženom odmoru.
EliNS: Šta se ti njima pravdaš? Vidiš da su obojica ženomrsci. Kliknite za proširenje... Ovaj Torrente mi je, čak, simpatičan ovako blesav i opičen. Vidim da je sad na zasluženom odmoru.
N nsdd123 Ističe se Poruka 2.527 30.12.2011. u 17:02 - Privlačnost #79 Ne, kad je muska strana u pitanju ocito me prvi utisak ne vara.