Ja ne razumem....
Harizmaticnost i seksualnost...
To se mozda vama cini da je harizmaticnost vezana za seksualnost...
I ako je rec o seksualnom polju , kako pise u P.S. onda harizmaticnost nema veze...
Direktno nikako, a posredno ima veze preko racionalnih efekata, kao bogatstvo, inteligencija, dobar posao, divljenje uspesnom karijerom , a harizmaticnost jeste uzrok divljenja i zavisti onih kojima fale malo mudanca....
A mozda mislis na hrabrost , mangupluk i odvaznost u seksualnom polju....
Pa ti je smeker, harizmatican, onaj koji agresivno koristi svoje prednosti, demagoski pokriva mane, i samouverenoscu hipnotise okolinu i zrtve....
Ali to nije harizmaticnost , niti je harizma....to je sarm, smeker, mangup....
To se toliko razlikuje od harizmaticnog, da su upravo takvi cesto velike pickice....jer za uspeh kod zena su ti potrebniji neki drugi kvaliteti od doslednosti, casti , postovanja protivnika...cak su ove osobine i stavovi nepopularni i stetni kod zena i seksualnog polja....
Uzmi samo statiku i dinamiku....
Seksualno polje trazi stalnu dinamiku i varijabilnost i teznju ka tome, a harizmaticnost se oslanja na vodjenju ka staticnom cilju i teznju staticnom cilju i u dinamickim vremenima...
Sarmer i njegova privlacnost , libido kao motiv jesu u vezi , osim sto libido ne garantuje proporcionalnost iako je motiv....znam puno ljudi koji jesu libidni , ali su slabi sarmeri i iako lepi i izvajani , u praksi , na ulici, adi, u saobracaju dok se vozimo kolima, ne privlace paznju...
Cak sam i ja bolji od njih.,....bas se skoro desilo da se voze njih dve i nas dvojica i on slini, a ja nemustim jezikom uspostavljam kontakt....
Ako osetim da postoji i najmanja mogucnost i neko me bas forsira da spajam i upoznajem ljude, ja ucinim to smekerisanje....i uspe....
Na gluposti, koje u kontekstu , podrzane nekim drugim dubljim objasnjenjima postaju ono sto glupe devojke zovu "bas je orginalan" jer jeste neuobicajeno , krenem od neke glupe aktivnosti , ali je prihvatim kao ucinjenu i sledecim potezima demagoski pravim pricu....
I dalje , ma kako to primamljivo bilo i interesantno ....stoji moj stav da su devojke koje se loze na takve stvari glupace, ili koje insistiraju na takvim stvarima .....
A ima ih , mislim da su debela vecina...skoro sve, jer neko je ubedio da je to vrhunac , a da je prilaz prost, sa iskazanom zeljom da se upoznas jer postoji neka predispozicija SMOR....
Tako ustvari cinim sebi losu stvar, a drugima uslugu, kad se moje drustvo krsti kako uspevam da na javnom mestu opustim osobe jednim osmehom....
A ruzan.....ili na sredini....
Mislim da ovo ima veze sa temom, ako je seksualno polje.....